Selam dostlar, ben hem oyun da ve web de takılmak için monitör almak istiyorum ancak 2 monitör arasında kaldım acaba hangi monitör daha canlı renk verir ve daha uzun ömürlü olur?
Kısaca ilk tanım: IPS (In-Plane Switching) panel, 1996 yılında TN (Twisted Nematic) panelin berbat olması gerekçesiyle geliştirildi. IPS paneller geniş görüş açısı ve renk kalitesi ile gerçeğe en yakın görüntü sunan panellerden birisidir. Görüş açısının değişmesine rağmen, kayıpsız ve canlı...
www.technopat.net
İyi okumalar.
Göze daha çok hitap ediyor denilebilir.
Acer KA242YBI 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Philips 243V7QDSB/00 24" 5ms Full HD IPS LED Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips 243V7QDSB/00 24" 5ms Full HD IPS LED Monitör özelliklerini incele, 2.293,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Acer KA242YBI 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kısaca ilk tanım: IPS (In-Plane Switching) panel, 1996 yılında TN (Twisted Nematic) panelin berbat olması gerekçesiyle geliştirildi. IPS paneller geniş görüş açısı ve renk kalitesi ile gerçeğe en yakın görüntü sunan panellerden birisidir. Görüş açısının değişmesine rağmen, kayıpsız ve canlı...
www.technopat.net
İyi okumalar.
Göze daha çok hitap ediyor denilebilir.