CBR 125 vs R125

Hocam 60k km R125le kaza yapınca bölünmeyecek misiniz? Temiz motor olması her zaman daha önemli bence.

Konu sahibinin yaş ya 15 ya 16 o kadar bütçesi de yok laf olsun diye konuyu açmış. Aynı konuyu geçen sene de açmış zaten. Hayatında motor sürdüğünü de zannetmiyorum sürse bile bir iki kere binip inmiştir. Konuya cevap veren yardımcı olmaya çalışan arkadaşların konu sahibinin boş muhabbet olduğunu anlamamış olup hala neden cevap yazdıklarını anlamadım. Adamın derdi motorum olsun hızlı olsun kaç basıyor kaçla gidiyor bu :D

Konu sahibinin yaş ya 15 ya 16 o kadar bütçesi de yok laf olsun diye konuyu açmış. Aynı konuyu geçen sene de açmış zaten. Hayatında motor sürdüğünü de zannetmiyorum sürse bile bir iki kere binip inmiştir. Konuya cevap veren yardımcı olmaya çalışan arkadaşların konu sahibinin boş muhabbet olduğunu anlamamış olup hala neden cevap yazdıklarını anlamadım. Adamın derdi motorum olsun hızlı olsun kaç basıyor kaçla gidiyor bu :D
hocam emin ol benim olsun dediğin r6 ları r125 lerin hepsini sürdüm konuyu tekrar açıyorum param birikti ve alacağım ve benim için önemli olan aldığımı satmak hızdır görüntüdür 2. plan bilip bilmeden yargılaman sana ne kattı

Hocam emin ol benim olsun dediğin r6ları R125'lerin hepsini sürdüm konuyu tekrar açıyorum param birikti ve alacağım ve benim için önemli olan aldığımı satmak hızdır görüntüdür 2. plan bilip bilmeden yargılaman sana ne kattı.

Hocam yüksek km motoru satmak kolay bir şey değil. Hatasız 600rr var 70k km ama satamıyoruz ucuz vermemize rağmen. Siz R125'i nasıl satacaksınız? Ayrıca eski kasa R125 kadar kötü oturuşu olan bir motor görmedim, 125CC sürüyorsunuz ama oturuşunuz 1000CC racing motordaki gibi aşırız rahatsız edici ve dışarıdan da iyi gözükmüyor benim fikrimce. Alın 125CC sıfır bir motor (TVS tavsiye ederim) kafanız rahat etsin 2. eli de kolay satarsınız. Yok istemiyorum diyorsanız para biriktirip yeni kasa R125 alın.

Hocam yüksek km motoru satmak kolay bir şey değil. Hatasız 600rr var 70k km ama satamıyoruz ucuz vermemize rağmen. Siz R125'i nasıl satacaksınız? Ayrıca eski kasa R125 kadar kötü oturuşu olan bir motor görmedim, 125CC sürüyorsunuz ama oturuşunuz 1000CC racing motordaki gibi aşırız rahatsız edici ve dışarıdan da iyi gözükmüyor benim fikrimce. Alın 125CC sıfır bir motor (TVS tavsiye ederim) kafanız rahat etsin 2. eli de kolay satarsınız. Yok istemiyorum diyorsanız para biriktirip yeni kasa R125 alın.

Sifir R125 nasıl satacağım hocam ve CBR almayayım mi?

180 boyum 64-65 kilom var. Bütçem 100-110 arasi denilebilir. Ekipman vs ayri tabii ki bir taraf Honda kalitesi bir taraf Yamaha ikisi de Japon birbirinden guzel. Artilari eksileri var. Oturuş ve artçı olarak CBR daha önde ama R125 çok yakışıklı hizlanma olarak. CBR 150-160 görüyor diye biliyorum r125. 140 sanirim pek bilgim yok. Siz olsaniz ne önerirsiniz?

Vitesli motor almak yerine Honda bayilerinden giriş seviyede bir scooter alabilirsiniz tavsiyem activa 125 piyasası var biraz daha bütçeniz arttığında kendinize daha düzgün bir motor alabilirsiniz mantıklı olanda budur.

Racing tarzında bir motor için hevesiniz varsa bu bütçelerde temiz bir motor bulamayacağınızı düşünüyorum ve bundan dolayı yanlış bir karar alıp hatalı veya ne bileyim kazalı bir motor almayın gidin düzgün bir scooter alın bütçenizi arttırın ve temiz bir 125'lik Japon alın bu işler yavaş bir şekilde ilerlemekle ve tecrübe etmekle oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı