GTX.1050 TI
Hectopat
Motosiklet piyasasının doğan-şahini drift ldir, kullananların %90'ı da ayrı cins. Bugüne kadar bir tane aklı başında drift l kullanıcısı görmedim hepsi altındaki bisikletten bozma kıytırık motoru bir halt sanıyor. Daha bugün ışıklarda denk geldim birine beni gördüğü gibi triplere girmeye başladı, ara gaz falan veriyor, ışıklarda yüksek devir kalkıyor aklınca benimle yarışıyor bende iplemiyorum yavaş yavaş kalkıyorum 2-3 ışık böyle devam etti en son RS200 ile deldim aveli rahatladıhele bir de egzoz taktırmış
ulan altındaki bildiğin bisiklet yahu ona egzoz taktırsan ne taktırmasan ne 125'lik makinedan ses alacağım diye yazık gaz falan veriyor.
Drift l tayfa dışarıdan nasıl komik gözüktüğünün farkında değil, millet bir taraflarıyla gülüyor bu avellere ama arkadaşlar nedense kendini moto GP pilotu sanıyor.
Özetle drift l alıp avel tayfaya dahil olmayın, racing hevesiniz varsa gidin R125 alın, bulamazsanız CBR125.
Hocam insanların karakterleriyle drift lnin ne alakası var onu anlayamadım gayet F/P bir motor 40 bin Türk lirasına