thelordreturn
Hectopat
Daha fazla  

Haftada 1 bilgisayarımı CCleaner ile temizliyordum. Tarayıcı çerezleri geri dönüşüm kutusu ve Windows günlük olayları'nı fakat bugün öğrendim ki CCleaner ile temizlik yapmak istediğim de benden premium almamı istedi. Sizden tavsiye almak istiyorum. CCleaner benzeri bir uygulama tavsiyesi istiyorum. Veya yaptığım işlemleri ben manuel olarak yapabilirsem ben kendim de yaparım.
1-Tarayıcı çerezleri ( Ben bu işlemleri tarayıcıyı açıp geçmişi komple silerek yapıyorum )
2-Geri dönüşüm kutusunu herhalde haftada 1 komple sil desem yeterlidir.
3-Windows günlük olayları ( Burayı nasıl yapacağımı bilmiyorum öğretir misiniz? )
Yani benim istediğim ve yapmak istediğim haftada 1 kere bilgisayarımı çerezlerden ve gereksiz dosyalardan silmek. Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

1-Tarayıcı çerezleri ( Ben bu işlemleri tarayıcıyı açıp geçmişi komple silerek yapıyorum )
2-Geri dönüşüm kutusunu herhalde haftada 1 komple sil desem yeterlidir.
3-Windows günlük olayları ( Burayı nasıl yapacağımı bilmiyorum öğretir misiniz? )
Yani benim istediğim ve yapmak istediğim haftada 1 kere bilgisayarımı çerezlerden ve gereksiz dosyalardan silmek. Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: