CCleaner Boş Alanı Temizlemek Ne İşe Yarar?

Boş alanı temizleme işini 3 ayda bir ccleaner ile temizliyorum. Şu ana kadar hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Diyelim önceden önemli verilerin vs. vardı sonrada sildin. Bilgisayarı satmaya çalıştınız ve sattınız. Karşı taraf çok meraklı biri çıkar derki bi şunun geçmiş verilerine bi ulaşayım. Olurmu olur. (gülünecek bir durum yok) o yüzden karar sizin.
Selam hocam, ben bilgisayarımı satıyorum ve aynen senın gıbı düşünüyorum :) Şimdi ccleaner programıyla boş alanı sil yapıyorum yaklaşık 7-8 saat sürdü sıra sıra c d ve e disklerini silmeye başladı(C SSD, D ve E HDD). Bu temizlik bittikten sonra bir de LLF yapmamı önerir misiniz?

Boş alana yazıp siliyor. Daha önce sildiğin verilerin kurtarılmasını zorlaştıran ya da imkansızlaştıran bir özellik. SSD kullanıyorsan o özelliği kullanmamalısın. HDD kullanıyorsan bile işlem çok uzun sürecektir.

Selam hocam, ben bilgisayarımı satıyorum ve aynen senın gıbı düşünüyorum :) Şimdi ccleaner programıyla boş alanı sil yapıyorum yaklaşık 7-8 saat sürdü sıra sıra c d ve e disklerini silmeye başladı(C SSD, D ve E HDD). Bu temizlik bittikten sonra bir de LLF yapmamı önerir misiniz?
hocam, LLF hakkında bir bilgim yok maalasef. diğer yaptıklarınız iyi olmuş ama ;)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı