CCleaner Browser nasıldır?

ressh

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye
Selam.
Piriform Software, CCleaner Browser diye bir şey çıkarmış.

İddia ettiğine göre %50'ye kadar daha az bellek ve CPU kullanımı,
%20 daha uzun batarya kullanım süresi ve
Anti-Fingerprinting gibi güvenlik önlemleri vs. varmış.

Tarayıcıyı kurulumdan sonra açınca karışayan görüntü;

Chrome ile aynı görüntüye sahip olması dikkatimi çekti ve denemek üzere yükledim. Biraz kullandıktan sonra ya bu konuya yazarım ya da yeni bir konu açıp artılarını eksilerini belirtirim. İyi günler.

CCleaner ibaresi yazan hiçbir ürünü kullanmam yerinizde olsam.

RAM kullanım olayının yalan olduğunu fark ettim. Aynı sekmeler açıkken CPU kullanımı düşüktü evet ama RAM kullanımı 100 MB gibi bir değer fazlaydı sanırım.

Chromium tabanli browser kullanacaksaniz Google Chrome kullanin daha iyi olur.

Chrome'un yandan yemişi bir yazılım bence. Bunu kullanacağınıza düz Chrome kullanın açıkçası. Aynı Avast Secure Browser'a benziyor zaten. Temizlik yazılımının iyice suyu çıkmaya başladı bence.

Yıllarca Chrome kullandım zaten, onun yeri farklı. Amacım sadece yeni şeyler test edip bilgilendirmek.

Avast Secure browser kullanmanız daha iyi olabilir, zaten CCleaner Browser'ı Avast yaptı diye biliyorum. Yanlış olabilir.

Çünkü güven vermiyor. Zamanında milyonlarca bilgisayara virüs ve truva atı bulaştırdığına dair rapor dolanıyordu ortalıkta.
Anladım. Ben CCleaner kullanıyorum da ondan sordum. Düzenli olarak da tararım, bilgisayarda herhangi zararlı bir yazılım bulmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…