CCleaner Browser nasıldır?

Anladım. Ben CCleaner kullanıyorum da ondan sordum. Düzenli olarak da tararım, bilgisayarda herhangi zararlı bir yazılım bulmuyor.
Bence hiç gerek yok böyle yazılımlara. Bilgisayarı uygulama çöplüğüne çevirmediğiniz sürece standart disk temizleme yazılımı gerekli temizliği sağlıyor zaten.
Malware için MBAM yeterli korumayı sağlıyor.

Yanlış anlamayın hocam amacım sadece test etmek. Ayrıca tarayıcıyı yeniden başlattıktan sonra fark ettim ki Edge'den 80 MB az RAM kullanıyor.

Daha az RAM kullanabilir ama böyle tarayıcıların güvenlik açıkları olur diye düşünüyorum. Sürekli güncellenen tarayıcı kullanmak lazım, CCleaner Browser'ı doğru düzgün kimsenin kullandığını sanmıyorum. Geç geliyordur güvenlik açığı güncellemeleri bence.

Daha az RAM kullanabilir ama böyle tarayıcıların güvenlik açıkları olur diye düşünüyorum. Sürekli güncellenen tarayıcı kullanmak lazım, CCleaner Browser'ı doğru düzgün kimsenin kullandığını sanmıyorum. Geç geliyordur güvenlik açığı güncellemeleri bence.
Şu an arayüzü vs. güncel duruyor. Eklenti mağazasını da beğenmedim değil, hoş bir tasarımı var.
1653858838390.png

Ayrıca veri topluyor.

Veri toplamayan yazılım mı kaldı? Chrome'da topluyor, Edge zaten topluyor, Instagram, Facebook, WhatsApp say say bitmez. Zaten kullandığınız Windows'ta kapalı kaynak ne idüğü belirsiz.
Bence Chrome dışında en kullanışlı Chromium tabanlı tarayıcı Brave.
6 ay falan Brave kullandım pek hoşuma gitmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı