gamecover
Centipat
- Makaleler
- 4
Konumun sonunu okumadınız. Ayrıca başka bir otomatik sürücü güncelleme programı kullandığım için mavi ekran yemiştim.CCleaner IObit değil ki.
Konumun sonunu okumadınız. Ayrıca başka bir otomatik sürücü güncelleme programı kullandığım için mavi ekran yemiştim.CCleaner IObit değil ki.
Konumun sonunu okumadınız. Ayrıca başka bir otomatik sürücü güncelleme programı kullandığım için mavi ekran yemiştim.
Herkeste sorun oluşturacak değil ama yine de manuel tercihiniz olsun. Forum olarak önermiyoruz.Tamam ben önceden kullanmıştım Driver Booster'ı bir şey olmamıştı arkadaşım kullandı şimdi onun için sormuştum.
LAN kullandığım programları tavsiye ediyorum yanlış bilgi yiyorum. Özellikle Drive booster benim ses sorunlarımı çözdü. Bende bu siteyi bir şey zannederdim.
Forum olarak önermiyoruz ama her bilgisayarda sorun yaratacak değil. Sorun yaşadıktan sonra bu forumu çok ararsınız.
İnternette opera güvenli değil falan gördüm bende bırakıp Brave tarayıcısına geçtim.Her program her bilgisayarda stabil çalışacak değil. Örnek mesela Opera tarayıcı. Bir ara bende yeşil ekran hatası verdi. Bir mavi ekran yedin diye uygulamanın çöp olacak hali yok.
Sence sadece ben mi mavi ekran yedim ve şikayetçiyim?Her program her bilgisayarda stabil çalışacak değil. Örnek mesela Opera tarayıcı. Bir ara bende yeşil ekran hatası verdi. Bir mavi ekran yedin diye uygulamanın çöp olacak hali yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.