CCleaner senelik sürüm mantıklı mı?

therdi

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Pc donanım
Sizce mantıklı mı arkadaşlar? Bir de sadece bilgisayar için olan paketi çeviremez miyim?

1665786935879.png

Son düzenleyen: Moderatör:
En mantıklısı direkt CCleaner kullanmayın bence hocam, yarardan çok zararı var sisteme.

CCleaner kullanmayın. Windows'un kendi temizleme aracı gayet işe yarıyor.

CCleaner 1 yıllık olan Professional paketini satın aldım gayet de kullanışlı uygulamaları net durduruyor sürücü güncelleştirmelerimi yapıyor bilgisayarımı hızlandırıyor.

Cclenar 1 yıllık olan Professional paketini satın aldım gayet de kullanışlı uygulamaları net durduruyor sürücü güncelleştirmelerimi yapıyor bilgisayarımı hızlandırıyor.

Bu kadar net karşı olunan bir olay varsa demek ki işini iyi yaptığındandır uyandırıyım.
1665814492757.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu program kadar gereksiz başka bir program yoktur. Sürücü güncelleştirmelerini zaten Windows Update'ten çekebiliyorsunuz bu bir artı değil. Gereksiz dosyaları temizleme işlemini de böyle saçma sapan bir yazılıma güvenerek yapmak yerine bir .bat dosyası oluşturup yapmanızı tavsiye ederim. Daha sağlıklı, daha güvenilir, daha az sistem yoran bir tercih olacaktır.

CCleaner 1 yıllık olan Professional paketini satın aldım gayet de kullanışlı uygulamaları net durduruyor sürücü güncelleştirmelerimi yapıyor bilgisayarımı hızlandırıyor.

Bu kadar net karşı olunan bir olay varsa demek ki işini iyi yaptığındandır uyandırıyım.
Eki Görüntüle 1544211
Kullanılması önerilmeyen bir uygulama. Siz para verdiğiniz için kendinizi avutuyorsunuz.

Eki Görüntüle 1544211
Para verdikten sonra kendini avutma çabası 🤣 Çok daha iyi olan ücretsiz programlar var, aslında uygulamaya bile gerek yok çok basit işlemler zaten.

Böyle uygulamaları kullanmaya gerek yok hocam. Bilgisayara çok sorun çıkartıyor böyle uygulamalar. İade konusuna da geleceksek 30 gün geçmeden sorgusuz iade olduğunu duymuştum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı