CCleaner kullanmayın. Windows'un kendi temizleme aracı gayet işe yarıyor.
Cclenar 1 yıllık olan Professional paketini satın aldım gayet de kullanışlı uygulamaları net durduruyor sürücü güncelleştirmelerimi yapıyor bilgisayarımı hızlandırıyor.
Kullanılması önerilmeyen bir uygulama. Siz para verdiğiniz için kendinizi avutuyorsunuz.CCleaner 1 yıllık olan Professional paketini satın aldım gayet de kullanışlı uygulamaları net durduruyor sürücü güncelleştirmelerimi yapıyor bilgisayarımı hızlandırıyor.
Bu kadar net karşı olunan bir olay varsa demek ki işini iyi yaptığındandır uyandırıyım.
Eki Görüntüle 1544211
Para verdikten sonra kendini avutma çabasıCCleaner 1 yıllık olan Professional paketini satın aldım gayet de kullanışlı uygulamaları net durduruyor sürücü güncelleştirmelerimi yapıyor bilgisayarımı hızlandırıyor.
Bu kadar net karşı olunan bir olay varsa demek ki işini iyi yaptığındandır uyandırıyım.
Eki Görüntüle 1544211
geri nasıl iade edebilirmKullanılması önerilmeyen bir uygulama. Siz para verdiğiniz için kendinizi avutuyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.