CCleaner temizliği sonrası programlar açılmıyor

tamam abi

Picopat
Daha fazla  
CCleaner uygulamasının yinelenen dosya bulucu aracını kullanarak yaklaşık 10GB'lık bir veri sildim. Sorun oluşturacağını aslında tahmin etmiştim fakat bu uygulamada dosya başlatma konumlarından dosya sileceğini tahmin etmemiştim. Belki bine yakın kopya silinecek dosya olduğundan tek tek seçemedim, toplu seç özelliği ile başıma bir dert aldım.

Şu an ''.msi'' gibi başlatma dosyalarının driverların asıl dosyalarını bulamıyorum. Solid Autocad ve Microsoft Edge gibi bir sürü program hata veriyor. Aslını bulup yeni dosya yolu veya başlatma dosyasının içine atacağım fakat nerden bulup nereye atacağım hakkında bir fikrim yok. Bu işlemi geri alabilir miyim veya nasıl çözüm bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Programlar genelde C diskinde Program Files ve Program Files X86 Klasörlerinde olurlar. Eğer kurulum yaparken değiştirmediyseniz.
CCleaner temizliği öncesi geri dönüşüm noktası yarattıysanız Sistem Geri Yükleme yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı