Ccna kurs önerisi

Bunun için şehrini bilmemiz gerekiyor. Uganda için bir tavsiyem yok ama İzmir'de İ-Akademi 12-13 yıl önce fena değildi Microsoft ve Cisco eğitimlerinde. Ayrıca kayıtlı sınav merkezlerinden biriydi ama şu anda durum ne pek bilmiyorum. İzmir'deysen araştır istersen.
 
Bunun için şehrini bilmemiz gerekiyor. Uganda için bir tavsiyem yok ama İzmir'de i-akademi 12-13 yıl önce fena değildi Microsoft ve cisco eğitimlerinde. Ayrıca kayıtlı sınav merkezlerinden biriydi ama şu anda durum ne pek bilmiyorum. İzmir'deysen araştır istersen.

Udemy gibi sitelerden öğrenme şansım var mı? Yeri öylesine koydum.
 
Udemy gibi sitelerden öğrenme şansım var mı? Yeri öylesine koydum.
Yeri öylesine yazdığını biliyorum zaten, şaka yaptım. :D

Çok uzun yıllardır bu tür işlerin içinde olmadığım için Udemy gibi yapıların etkinliğini bilmeyi bırak ne olduğunu bile tam olarak araştırmadım. İzmir dışındaysan en azından şimdiki eğitim sistemlerini bilen biri daha işine yarayacak bir öneride bulunabilir belki.
 
Var, güzel kurslar var Udemy'de. Fakat Cisco'dan sertifika almak istersen biraz tuzlu. 2000₺ gibi bir ücret ödemen gerekiyor, önce sınava gireceksin. Sertifika da yanlış hatırlamıyorsam 3 yıllık, sonra yeniden sınava girmen gerekiyor.

En iyisi şimdilik erteleme yapayım. Işe girip düzenli maaş kazandığım zaman ilgilenirim.
 

Geri
Yukarı