Steam CD keyler ileride hesaptan silinir mi?

Lumanji7

Picopat
Daha fazla  
Birkaç gündür CD key alıyorum ve Horizon Zero Dawn'ı kabasakalonline'dan 250 gibi bir şeye aldım. Az önce bir konuya denk geldim altında birisi bir iki yıl sonra oyunlar silinir diye, açıkçası içime kurt düştü, CD key almaya devam etmeli miyim? Hesaptan oyunlar silinir mi?

Ben 1 yıldır internetten alırım. Days Gone, God of War gibi oyunları internetten aldım bitirdim hala da arada giriyorum sorun olmadı. Ancak güvenilir bir satıcıdan alırsanız sorun olacağını sanmam.

Birkaç gündür CD key alıyorum ve Horizon Zero Dawn'ı kabasakalonline'dan 250 gibi bir şeye aldım. Az önce bir konuya denk geldim altında birisi bir iki yıl sonra oyunlar silinir diye, açıkçası içime kurt düştü, CD key almaya devam etmeli miyim? Hesaptan oyunlar silinir mi?
Hocam kod satan kişi kodları illegal yollarla aldıysa silinebiliyor. Başarılı satışı ve satış sayısı yüksek yerlerden alırsanız sorun olmaz.

Ben 1 yıldır internetten alırım. Days Gone, God of War gibi oyunları internetten aldım bitirdim hala da arada giriyorum sorun olmadı. Ancak güvenilir bir satıcıdan alırsanız sorun olacağını sanmam.
Hocam kod satan kişi kodları illegal yollarla aldıysa silinebiliyor. Başarılı satışı ve satış sayısı yüksek yerlerden alırsanız sorun olmaz.
Kabasakaldan sizce devam etmeli miyim peki siz alışveriş yapmış mıydınız oradan?

Güvenilir yerlerden aldığınız sürece herhangi bir sıkıntı olmaz. Ama yayıncı tarafından CD Key hesabınızdan çekilme ihtimali de var. Benim başıma daha gelmedi ama geleni de biliyorum.

Benimde kabasakal üzerinden bir çok key alışverişim oldu henüz bir sıkıntı yaşamadım, keyleri nasıl elde ediyorlar bu kadar ucuza satıyorlar bu konuda net bilgim yok, kendilerine bu konuda mesaj gönderdim ve cevap bekliyorum, silinme konusuna gelince silinecek olsa belli bir ay veya günler içerisinde silinirdi diye düşünüyorum 1 2 sene sonra silinmesi bana zor geliyor.
Benzer durum Razerın sitesinde bile yaşanmıştı zamanında denk gelen arkadaşlar vardır baya uygun fiyata re village ve 7 oyunlarını satmışlardı ve oyunlar hesaplardan gitmişti kısa süre içinde, telafi ettiler tabi orası ayrı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı