CD ve USB Olmadan Sistem Nasıl Kurulur ?

AnadoluFPS

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhabalar. Benim sabit diskim bozuldu ve bir ay sonra yenisini almaya karar verdim. Elimde ne bir format CD'si nede FB'iğim var. Açıkcası sabit diski alsam da yükleyeceğim işletim sistemi yok. Yakındaki İnternet kafede 10 TL'ye format CD'leri satılmakta. Korsan büyük ihtimal. Yapacak başka birşeyin olacağını sanmıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

Cihazınız laptop ise 7200 RPM 2.5 inç sabit diskler var. (Ben o özellikte alacağım.) Benim diskim de arızalı şuan ama sıfır gibi çalışıyor.
İlk önce net cafeye gidiyorsunuz, Recep Baltaş hocamızın paylaşmış olduğu linkten 8.1'i indiriyorsunuz. Bim'de 15 TL'ye 16 GB diskler var alıp, diske yazdırıyorsunuz. Sonra diskinizi alıp, 8.1'i kurup, hayatınıza devam ediyorsunuz.

Cihazınız laptop ise 7200 RPM 2.5 inç sabit diskler var. (Ben o özellikte alacağım.) Benim diskim de arızalı şuan ama sıfır gibi çalışıyor.
İlk önce net cafeye gidiyorsunuz, Recep Baltaş hocamızın paylaşmış olduğu linkten 8.1'i indiriyorsunuz. Bim'de 15 TL'ye 16 GB diskler var alıp, diske yazdırıyorsunuz. Sonra diskinizi alıp, 8.1'i kurup, hayatınıza devam ediyorsunuz.
Recep baltaş nerde windows paylaştı link atabilir misin?

Kardeş baktım ama çok karışık mesele bilgisayarı ilk topladıktan sonra ne olacak? Windowsu nasıl yükleyeceğim? Usb belleğe windowsu nasıl atacağım Bunları cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Kardeş baktım ama çok karışık mesela bilgisayarı ilk topladıktan sonra ne olacak? Windowsu nasıl yükleyeceğim? Usb belleğe windowsu nasıl atacağım Bunları cevaplarsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı