PC'ye USB olmadan format nasıl atılır?

PC'ye format atmak istiyorum, her şeyi sıfırlamak vs nasıl yaparım ve bunun sistemime zararı olur mu?
RTX 4060 - Ryzen 5 5600 AMD.

Elbette kurulum USB si ile yapmak en sağlıklısı ama sizin durumunuzda tavsiyem :
Windows ayarlar/kurtarma/bu bilgisayarı sıfırla'yı kullanarak pc yi sıfırlamanız.
Sıfırlama sonrasında Windows güncellemeler tamamlanmadan hiçbir şey yapmayın. Yapacaklarınızı tüm güncellemeler tamamlandıktan sonra yapın.

Dosya Ekleri

• ___________2025-03-18 175030.png
    ___________2025-03-18 175030.png
    38,2 KB · Görüntüleme: 16
@GTX660M @ALUU @MessiGoat07 @sürprizbozan USB aldım şimdi nasıl sağlıklı bir şekilde formatlarım?

ve ilk defa format atıyorum windows 11 ürün anahtarı ister mi?

Elbette kurulum USB si ile yapmak en sağlıklısı ama sizin durumunuzda tavsiyem :
Windows ayarlar/kurtarma/bu bilgisayarı sıfırla'yı kullanarak pc yi sıfırlamanız.
Sıfırlama sonrasında Windows güncellemeler tamamlanmadan hiçbir şey yapmayın. Yapacaklarınızı tüm güncellemeler tamamlandıktan sonra yapın.
usb aldım nasıl bir yol izlenir.

@GTX660M @ALUU @MessiGoat07 @sürprizbozan USB aldım şimdi nasıl sağlıklı bir şekilde formatlarım?
Merhabalar,

Burdan Windows 10 ISO Dosyasını İndirin.
Windows 10 ISO

Burdan Rufus'u İndirin.
Rufus

Rufusu Açın Ve Göz At Diyip ISO Dosyasını Seçin Boyut Ayarlama Kısmını En Sona Çekin Ve Başlata Basın. İşlem Esnasında USB'nizi Çıkarmayın İşlem Bitince Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın Ve Açılırken Boot Menüyü Açıp USB'nizi Seçin Direk Karşınıza Setup Çıkacaktır. Çok Basit Bir Şekilde Kurulum Yapabilirsiniz.

Merhabalar,

Burdan Windows 10 ISO Dosyasını İndirin.
Windows 10 ISO

Burdan Rufus'u İndirin.
Rufus

Rufusu Açın Ve Göz At Diyip ISO Dosyasını Seçin Boyut Ayarlama Kısmını En Sona Çekin Ve Başlata Basın. İşlem Esnasında USB'nizi Çıkarmayın İşlem Bitince Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın Ve Açılırken Boot Menüyü Açıp USB'nizi Seçin Direk Karşınıza Setup Çıkacaktır. Çok Basit Bir Şekilde Kurulum Yapabilirsiniz.
benim işletim sistemim windows 11

İsteğinize Göre Diğer Windows Sürümlerinin ISO'larınıda Verebilirim

ve ilk defa format atıyorum windows 11 ürün anahtarı ister mi?

usb aldım nasıl bir yol izlenir.
Yukarıda önerdiğim şekilde PC yi kurtarma seçeneklerinden sıfırlayın.
USB bellek elbette daha iyi ama şart değil, çok da farklı değil. Sorun çıkmayacaktır ama varsayalım ki çıktı.. USB bellek ile her zaman format atabilirsiniz.

benim işletim sistemim windows 11
Windows 11

burdan aşağıya kaydırın ISO dosyası altta

en iyisi hangisi windows 11 mi 10 mu sistemin iyi
efendim windows 11 tam optimize değil birçok kere geçip geri döndüm ben ve şuan windows 10 dayım ram 8 gb altıysa çok kötü bir performans oluyor

Düşük Sistemli Pc'de Gerçek Hız Tutkusunu Yaşamak İsteyen Arkadaşlarıma Linux Dağıtımlarını Öneririm Linux Mint Cinnamon, Ubuntu, XUbuntu En İyi Linux dağıtımları ve içinde .exe dosyaları açılabiliyor ve çok iyi görünüm seçenekleri mevcut

Windows 11

burdan aşağıya kaydırın ISO dosyası altta

efendim windows 11 tam optimize değil birçok kere geçip geri döndüm ben ve şuan windows 10 dayım ram 8 gb altıysa çok kötü bir performans oluyor

Düşük Sistemli Pc'de Gerçek Hız Tutkusunu Yaşamak İsteyen Arkadaşlarıma Linux Dağıtımlarını Öneririm Linux Mint Cinnamon, Ubuntu, XUbuntu En İyi Linux dağıtımları ve içinde .exe dosyaları açılabiliyor ve çok iyi görünüm seçenekleri mevcut
ben ürürn anahtarı yapmıştım şuan ki pcye sıfırladıktan sonra da gerekli mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı