CDKeys’den GTA 5 almak güvenilir mi?

Sulu Limon

Decapat
Merhabalar, GTA 5 almayı düşünüyordum. Oyun modlamayı seviyorum, ancak Steam’deki fiyatları görünce hevesim kaçtı. CDKeys’de oyunun neredeyse 3 te 1 fiyatına, 9.45 Euro’ya satıldığını gördüm. Eğer oradan alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Ayrıca, GTA 5 paketinde "Enhanced" ibaresi bulunmuyor. Bunun yanı sıra, aynı fiyata GTA 5: Premium Online Edition da mevcut. Hangisini almalıyım, standart sürümü mü yoksa Premium Online Edition’ı mı? Bir de, GTA 5’i alıp etkinleştirdiğimde GTA 5 Enhanced Edition’a erişemeyecek miyim? Sadece standart GTA 5 mi gelecek? Beni aydınlatırsanız çok memnun olurum.

Merhaba, GTA 5 almayı düşünüyordum. Oyun modlamayı seviyorum, ancak Steam'deki fiyatları görünce hevesim kaçtı. CDKeys'de oyunun neredeyse 3'te 1 fiyatına, 9.45 Euro'ya satıldığını gördüm. Eğer oradan alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Ayrıca, GTA 5 paketinde "Enhanced" ibaresi bulunmuyor. Bunun yanı sıra, aynı fiyata GTA 5: Premium Online Edition da mevcut. Hangisini almalıyım, standart sürümü mü yoksa Premium Online Edition'ı mı? Bir de, GTA 5'i alıp etkinleştirdiğimde GTA 5 Enhanced Edition'a erişemeyecek miyim? Sadece standart GTA 5 mi gelecek? Beni aydınlatırsanız çok memnun olurum.

Premiumda bir ev ve 3 milyon para vardı sanırım pek bir şey yok, legacy artık satılmıyor Steam'de, almayı düşündüğün yerde de büyük ihtimalle Enhanced satılıyordur. Enhanced'in için legacy de mevcut.

Hocam bunu alacağım ozaman bir sıkıntı yaşamam değil mi?
BUNU.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı