CD'li PS 5 dik mi yatay mı kullanılmalı?

Dik durumdayken bu yine olur mu diye merak etmiştim o şekildeyken aşağıda kalan bir taraf olmuyor ya ondan dolayı. Ancak sıvı akıntısı gibi bir sorun olsa bile bu kullanıcı sorunu olmadığından dolayı sorun düzeltilir uğraştırmazlar herhalde.
Slim modelinde fixlenmisti bu akinti durumu. Sanmiyorum birsey olacagini. Bendede var PS5 Slim garanti firmalariyla ugrasmamak icin hep yatay kullaniyorum.

CD tarafı sağ aşağıda kalacak nasıl isterseniz öyle koyun fat kasanın eski sürümü değilse akma sorunu olmaz.

Tam duvara sıfırlama diysaniz içi temiz olunca sorun çıkmıyor.

Fat kasanın CFI-2016 modeli bu. Eski sürüm mü değil mi bilmiyorumda yorum yazan arkadaşlardan birisi yeni çıkan modellerden demişti.

Yeni sürüm bu CFI.

Hocam bir de bilmediğimden bir şey soracaktım. PS Plus'ın Deluxe yıllık fiyatı 2700 TL ya bunu alırsam tek seferde kartımdan 2700 TL mi çekiliyor yoksa bunu 12 aya bölüp her ay benden 2700 bölü 12'den aylık mı alıyor ücreti. Çünkü PS plusa baktığımda 12 aylık 2740 TL yazıyor altında da aylık 228 TL tutarına eşittir yazıyor. Pek anlayamadım açıklar mısınız? @fatihnulldreinull

Hocam bir de bilmediğimden bir şey soracaktım. PS Plus'ın Deluxe yıllık fiyatı 2700 TL ya bunu alırsam tek seferde kartımdan 2700 TL mi çekiliyor yoksa bunu 12 aya bölüp her ay benden 2700 bölü 12'den aylık mı alıyor ücreti. Çünkü PS plusa baktığımda 12 aylık 2740 TL yazıyor altında da aylık 228 TL tutarına eşittir yazıyor. Pek anlayamadım açıklar mısınız? @fatihnulldreinull
Tek seferde kartınızdan 2700 TL çekiyor

Aboneliği iptal etme var ama ay ay almadiginiz için yine 2700 TL almış olur.

Hocam hiç yakın değilim PS tarafınada zam gelir mi yakın zamanda PS Plus fiyatlarına öyle bir söylenti falan var mı? En son büyük bir zam geçen sene gelmiş galiba bu senede var mı böyle bir durum? Bir de oyunlar ne sıklıkla indirime giriyor biliyor musunuz?

Hocam hiç yakın değilim PS tarafınada zam gelir mi yakın zamanda PS Plus fiyatlarına öyle bir söylenti falan var mı? En son büyük bir zam geçen sene gelmiş galiba bu senede var mı böyle bir durum? Bir de oyunlar ne sıklıkla indirime giriyor biliyor musunuz?
Plus zamlanabilir belli değil yani suanki fiyatı da pahalı ama kesin birşey yok oyunlarda her zaman bir indirim oluyor ama büyük oyunlar black friday yılbaşı yaz indirimi sonbahar indirimi vb. Daha büyük indirimler oluyor
Ben geçen sene plus deluxe i 450 TL ye aldım yılbaşı gibi büyük zam geldi bu sene 2700 e yeniledim

Plus zamlanabilir belli değil yani şu anki fiyatı da pahalı ama kesin bir şey yok oyunlarda her zaman bir indirim oluyor ama büyük oyunlar Black Friday yılbaşı yaz indirimi sonbahar indirimi vb. daha büyük indirimler oluyor.
Ben geçen sene Plus Deluxe'i 450 TL'ye aldım yılbaşı gibi büyük zam geldi bu sene 2700'e yeniledim.

Muhtemelen bende yıllık alacağım zam gelirse sorun yaşamamak için. Peki PS plusa ne sıklıkla yeni oyunlar ekleniyor ekleniyorsa ortalama kaç tane oyun ekleniyor? Ya da güzel oyunlar ekleniyor mu? Bir de PS plusa yeni oyunlar eklenince eski oyunların kaldırılması gibi bir durum var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı