CD'li PS 5 dik mi yatay mı kullanılmalı?

2 ayda bir felan bikac oyun kalkıyor her ayda 15 e yakın oyun ekleniyor bu oyunlardan 1-2 si cidden güzel kaliteli oyunlar oluyor eklenen oyunlar dışında 400 tane oyun var sanırım plusda yaklaşık kataloğunda da baya iyi oyunlar var

İnşallah PS Plus'tan kalkan oyunlar kaliteli düzgün oyunlar değildir.

Yapma be neler kalktı güzel olanlardan hatırlıyor musun hiç hocam
GTA 5 it takes two horizon forbidden west kalkıyor şuana kadar çok iyi olanlardan hatirlariklarim bu kadar başka çok çok iyi olan hatırlamıyorum

GTA 5 It Takes Two Horizon forbidden West kalkıyor şu ana kadar çok iyi olanlardan hatirlariklarim bu kadar başka çok çok iyi olan hatırlamıyorum.

Horizon forbidden West kalkıyor mu? Var gözüküyor şu an? Ne zaman kalkacak acaba biliyor musunuz? Bir de nelerin kalkacağını ya da nelerin geleceğini gösteren bir site falan mı var nereden biliyorsunuz.

Horizon forbidden West kalkıyor mu? Var gözüküyor şu an? Ne zaman kalkacak acaba biliyor musunuz? Bir de nelerin kalkacağını ya da nelerin geleceğini gösteren bir site falan mı var nereden biliyorsunuz.
Tam kalkacağı gün belli değil cikarilcaklar listesine eklendi bikac hafta sürer muhtemelen nelerin kalkacağını PlayStation ile ilgili Instagram sayfalarından görüyorum daha çok yada Google de haber olarak da çıkıyor

Öyle Instagram'da birkaç sayfa ismi verebilir misin PlayStation ile ilgili benim de bakabilmem açısından.

Öyle Instagram'da birkaç sayfa ismi verebilir misin PlayStation ile ilgili benim de bakabilmem açısından.
Burda yazmam doğru mu bilmem ama
Tayganindunyasi isimli sayfadan görüyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…