CD'li PS 5 dik mi yatay mı kullanılmalı?

Muhtemelen bende yıllık alacağım zam gelirse sorun yaşamamak için. Peki PS plusa ne sıklıkla yeni oyunlar ekleniyor ekleniyorsa ortalama kaç tane oyun ekleniyor? Ya da güzel oyunlar ekleniyor mu? Bir de PS plusa yeni oyunlar eklenince eski oyunların kaldırılması gibi bir durum var mı?
2 ayda bir felan bikac oyun kalkıyor her ayda 15 e yakın oyun ekleniyor bu oyunlardan 1-2 si cidden güzel kaliteli oyunlar oluyor eklenen oyunlar dışında 400 tane oyun var sanırım plusda yaklaşık kataloğunda da baya iyi oyunlar var

2 ayda bir falan birkaç oyun kalkıyor her ayda 15'e yakın oyun ekleniyor bu oyunlardan 1-2'si cidden güzel kaliteli oyunlar oluyor eklenen oyunlar dışında 400 tane oyun var sanırım Plus'da yaklaşık kataloğunda da bayağı iyi oyunlar var.

İnşallah PS Plus'tan kalkan oyunlar kaliteli düzgün oyunlar değildir.

GTA 5 It Takes Two Horizon forbidden West kalkıyor şu ana kadar çok iyi olanlardan hatirlariklarim bu kadar başka çok çok iyi olan hatırlamıyorum.

Horizon forbidden West kalkıyor mu? Var gözüküyor şu an? Ne zaman kalkacak acaba biliyor musunuz? Bir de nelerin kalkacağını ya da nelerin geleceğini gösteren bir site falan mı var nereden biliyorsunuz.

Horizon forbidden West kalkıyor mu? Var gözüküyor şu an? Ne zaman kalkacak acaba biliyor musunuz? Bir de nelerin kalkacağını ya da nelerin geleceğini gösteren bir site falan mı var nereden biliyorsunuz.
Tam kalkacağı gün belli değil cikarilcaklar listesine eklendi bikac hafta sürer muhtemelen nelerin kalkacağını PlayStation ile ilgili Instagram sayfalarından görüyorum daha çok yada Google de haber olarak da çıkıyor

Tam kalkacağı gün belli değil cikarılacaklar listesine eklendi birkaç hafta sürer muhtemelen nelerin kalkacağını PlayStation ile ilgili Instagram sayfalarından görüyorum daha çok ya da Google de haber olarak da çıkıyor.

Öyle Instagram'da birkaç sayfa ismi verebilir misin PlayStation ile ilgili benim de bakabilmem açısından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı