CD'ye nasıl film yazdırılır?

Nero ile yazdıracaksınız. Eğer bir DVD Player kullanıyorsanız veya kullanacaksanız, videoları nero ile yazdırmanız daha mantıklı olacaktır. Zira bunun için zamanında 5-6 yazdırmada başarısız olup DVD'leri çöpe atmıştım.

Video tam olarak şu şekilde bir klasör yapısı oluşturuyor yazdırdıktan sonra DVD'de.

Vıdeo_ts ve audıo_ts isimli 2 farklı klasör.

Hocam dediginiz gibi 2 klasör oluşturdu ama çektigim filmi açmadı 2 DVD çöp oldu nasıl bir yol izlemeliyim.

Dediğim yöntemi deneyebilirsin. DVD RW değilse geri silemezsin yenisini almalısın.
Yeni alırım sıkıntı değilde şu yöntemi deniyorum filmi yada klibi mp4 olarak indirip video coterverden dvd vob olarak dönüştürüp nerodan kendi video diskini yarat oradan çekiyorum ama açmıyor

Elimde birkaç film var CD'ye yazmam gerek bunları nasıl hangi program ile yapabilirim? Hepsi. MP4 ve TS biçiminde.

Atacağın dosyaya sağ tıkla kopyala de sonra içine yapıştır istersen bunu Windows Media Player ile de yapabilirsin.

Hocam dediginiz gibi 2 klasör oluşturdu ama çektigim filmi açmadı 2 DVD çöp oldu nasıl bir yol izlemeliyim.

Windows Media Player ile yapabilirsin.

Ekran Alıntısı67.PNG

Bak burada DVD'yi takıyorsun pcne sonra o öğeleri buraya sürükleyin kısmına yazacağın filimi atıyorsun sonra üstten yazmayı başlata tıklıyorsun iyi sosyaller!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı