Cebimdeki Yabancı Filmi Nasıldı?

Katılım
27 Ocak 2012
Mesajlar
14.311
Makaleler
34
Çözümler
41
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Öncelikle koca bir filmin 1 evde hatta toplamda 2,5 - 3 odada geçeceğini tahmin etmiyordum :)
Çağlar Çorumlu gibi tiyatro oyuncularının içerisinde bulunduğu bu film konu olarak çok başarılı olsa da sanki biraz kısa ve önceden tahmin edilebilen bir senaryoya sahip.

Konu güzel ancak sanki biraz basit bir film gibi geldi bana :) Filmin tamamını amatör imkanlarla ben bile 1 günde çekebileceğime inanıyorum :) Çok da baltalamayalım filmi.

Biraz basite kaçılmış bir film olsa da gitmek isteyenlerin kafasında olumsuz düşünce bırakmayayım.
Ben memnun kaldım gittiğim için, yalnızca ; Kimin kimi boynuzladığı dışında merak uyandırsın isterdim beynimde.

Verdiği mesaj güzel yinede. Günümüz siber dünyasında cep telefonumuzda haddinden fazla bilgi depoluyoruz. Bu telefonlar herkesin birer kapalı kutusu niteliğinde. Sorun şu ki günümüzde bu kutuyu açması hiç de zor değil :(
1791741_940x531.jpg

 
İşinde iyi olan oyuncular var, izlemedim ama hoş bir filme benziyor. Daha çok bir ''kamu spotu'' reklamı gibi bir film ya da bir aile filmi olabilir. İzlemediğim için fazla yorum yapamayacağım.
 
Oyunculuğun ön plana çıkabileceği bir senaryo yok aslında çünkü sahne ve olaylar cidden çok dar. Oyunculara gelirsek kendi alanında çok başarılı insanlar elbette.
Yani ben tek odada geçen bir film olacağını beklemiyordum hepsi bu. Çocuklar Duymasın gibi oldu, kavga etmeseler mutfağı bile göremeyeceğiz :D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı