[Çekiliş] 2 Adet The Witcher 3 GOTY + 2 Oyun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam neden kısa yapmak istiyorsunuz?
Katılım fazla oldu diye. Çok kişi bekletmek istemiyorum o yüzden.
Katılıyorum hocam bir şey söylemem gerek ama ben kazanırsam yarın iletişime geçsem olur mu? Çünkü malum dersler var uyumam lazım yarın sabah ancak bakabilirim.
Sorun yok. Yarın 12:00'a kadar bekleyebilirim çıkarsa eğer.

@cenesvin @Azulaa Eğer ki Witcher çıkarsa, Assasin's Creed talep edebilirsiniz veya eşdeğer ücrette bir oyun.

İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar hazır imkan varken bir çekiliş yapmak istedim. çekiliş bugün ( 25 Mart 2021 ) 02:00'da bitecektir. yani yaklaşık 1 saat sonra.

Çekiliş sitesi üzerinden yapacağım çekilişi. Sonucunun ekran görüntüsünü atacağım. herhangi bir şart yok. Kazananları hem yorum atacağım, hem de konuyu düzenleyip yazacağım. tahmini 02:15'e kadar bitirmiş olurum.

oyunlar:
2 adet The Witcher 3 Game of the year Edition.
The Witcher 3 wild hunt.
Assasin's Creed freedom Cry.

Her arkadaşa bir oyun gelecek şekilde 4 kişiye dağıtacağım direkt olarak Steam üzerinden. Başarılar.

Herhangi bir yorum atmanız yeterli.

Katılıyorum.

Merhaba arkadaşlar hazır imkan varken bir çekiliş yapmak istedim. çekiliş bugün ( 25 Mart 2021 ) 02:00'da bitecektir. yani yaklaşık 1 saat sonra.

Çekiliş sitesi üzerinden yapacağım çekilişi. Sonucunun ekran görüntüsünü atacağım. herhangi bir şart yok. Kazananları hem yorum atacağım, hem de konuyu düzenleyip yazacağım. tahmini 02:15'e kadar bitirmiş olurum.

oyunlar:
2 adet The Witcher 3 Game of the year Edition.
The Witcher 3 wild hunt.
Assasin's Creed freedom Cry.

Her arkadaşa bir oyun gelecek şekilde 4 kişiye dağıtacağım direkt olarak Steam üzerinden. Başarılar.

Herhangi bir yorum atmanız yeterli.

Katılıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı