Çekiliş saçmalığı

Oakenshield

Hectopat
2 yıldır forumu kullanıyorum, dürüst olacağım sadece yardıma ihtiyacım olduğu zaman foruma giriyorum.
Her neyse ne zaman girsem "1 tane X oyunu çekilişi"
"Şartlar: 100 mesaj, yok şu yok bu.
3 gün sonra açıklanacak"
Abi yapmayın gözünüzü seveyim. Az önce bir tanesine denk geldim 2 tane Erzurum oyunu çekilişi yapıyor.
Oyunun tanesi 1.05 TL, bir de yazmış altına "bu son olacak." onlarca, yüzlerce de katılıyorum diye mesaj gelmiş.
Gerçekten çok üzüldüm bu duruma, ekonomi belki kötü doğru. Ama bu ve buna benzer yapılan çekilişler insanlarla dalga geçip duygularıyla oynamaktan başka bir şey değil.

Küçük yaşta kardeşlerimiz genellikle katılıyor olsaki. Bir yorumda gördüm: "önceki Erzurum oyunu bana çıkmadı umarım bu sefer kazanırım :(" yazmış.
Bu Erzurum oyunu ile ilgili değil, genel çekilişlerle ilgili düşüncem. Saygılar arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ChaosBoost hocama katılıyorum. Katılsan ne olur katılmasan ne olur? 10 kuruşluk oyun bile olsa beleş oyun beleş oyun mu? Evet. Ben Erzurum'u oynamayı bırak kütüphanemde gözükmesini bile istemem fakat o çekilişlerde ben de katılıyorum demiştim. Çünkü beleş oyun baldan tatlıdır(Epic Games hariç).

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıldır forumu kullanıyorum, dürüst olacağım sadece yardıma ihtiyacım olduğu zaman foruma giriyorum.
Her neyse ne zaman girsem "1 tane X oyunu çekilişi"
"Şartlar: 100 mesaj, yok şu yok bu.
3 gün sonra açıklanacak"
Abi yapmayın gözünüzü seveyim. Az önce bir tanesine denk geldim 2 tane Erzurum oyunu çekilişi yapıyor.
Oyunun tanesi 1.05 TL, bir de yazmış altına "bu son olacak." onlarca, yüzlerce de katılıyorum diye mesaj gelmiş.
Gerçekten çok üzüldüm bu duruma, ekonomi belki kötü doğru. Ama bu ve buna benzer yapılan çekilişler insanlarla dalga geçip duygularıyla oynamaktan başka bir şey değil.

Küçük yaşta kardeşlerimiz genellikle katılıyor olsaki. Bir yorumda gördüm: "önceki Erzurum oyunu bana çıkmadı umarım bu sefer kazanırım :(" yazmış.
Bu Erzurum oyunu ile ilgili değil, genel çekilişlerle ilgili düşüncem. Saygılar arkadaşlar.
Ben Erzurum oyununa sırf kart düşürüyor diye katılıyorum. Çekilişin büyüğü küçüğü olmaz bence (dalgaya vurulmadığı sürece).

Erzurum'a bir şey diyemem fakat çekilişler o kadar saçma değil örnek vermek gerekirse forumda gördükçe çekilişlere katılırım bu zamana kadar Cyberpunk 2077 ile Windows key kazandım. İkisi de sorunsuz bir şekilde elime ulaştı.

Bence çekilişlere çok takılmamak lazım, çekilişi yapan arkadaşların dürüst ve güvenilir şekilde yapıyorlarsa pek problem etmeye gerek yok. Çok takılmamak lazım böyle tarz konulara bana göre görmezden gelebilirsiniz çok takıntılı olacaksa eğer bana göre hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı