Çekiliş saçmalığı

Her şeye tamam da, insan üşenmez mi?
300 yorum gelmiş mesela tek tek isimleri yazacak, çekilişi başlatacak vs. dağıttığı şeyler de 2 lira 😂.

Ayrıca ben böyle dalga geçer gibi yapılan çekilişlere binaen bu konuyu açtım.

Tek tek saydıklarını sanmıyorum ya. Bir tür script falan kullanıyorlardır.

İnsanların duygularıyla nasıl oynuyorlar? Oyunu beğenmeyen katılmaz zaten. RDR2 veriyorum deyip Erzurum oyununu mu attı?

Tek tek saydıklarını sanmıyorum ya. Bir tür script falan kullanıyorlardır.
Ben tek tek sayıyorum. Bunu denemiştim ama olmamıştı. Technopat çekiliş scripti

2 yıldır forumu kullanıyorum, dürüst olacağım sadece yardıma ihtiyacım olduğu zaman foruma giriyorum.
Her neyse ne zaman girsem "1 tane X oyunu çekilişi"
"Şartlar: 100 mesaj, yok şu yok bu.
3 gün sonra açıklanacak"
Abi yapmayın gözünüzü seveyim. Az önce bir tanesine denk geldim 2 tane Erzurum oyunu çekilişi yapıyor.
Oyunun tanesi 1.05 TL, bir de yazmış altına "bu son olacak." onlarca, yüzlerce de katılıyorum diye mesaj gelmiş.
Gerçekten çok üzüldüm bu duruma, ekonomi belki kötü doğru. Ama bu ve buna benzer yapılan çekilişler insanlarla dalga geçip duygularıyla oynamaktan başka bir şey değil.

Küçük yaşta kardeşlerimiz genellikle katılıyor olsaki. Bir yorumda gördüm: "önceki Erzurum oyunu bana çıkmadı umarım bu sefer kazanırım :(" yazmış.
Bu Erzurum oyunu ile ilgili değil, genel çekilişlerle ilgili düşüncem. Saygılar arkadaşlar.

Haklısınız gerçekten 1 TL'lik oyun hediye etmek insanlara tamamen saygısızlık. Katılmıyorum yazdığım için geçen 1 saat ceza aldım :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı