Yanıt veriyorum o zaman.
Sonunda birisi yanıt verdi, hocam Discord üzerinden ileteceğim. Discord'unuzu alabilir miyim?
Yanıt veriyorum o zaman.
Bu kadar olurdu gerçektenKazanan kişiler açıklandı.
Kazanan kişi: @CanK26
Yedek Talihli: @unlokidmurat
Kazanan kişi 15DK içinde yanıt vermezse yedek talihliye verilecektir.
@CanK26 15DK içerisinde gelmediği için ödül yedek talihliye verilecektir. @unlokidmurat Hocam burada mısınız?
@TonBaligi55 Hocam yedek talihlide yanıt vermediği için tekrar çektim ve siz çıktınız. Burada mısınız?
@TonBaligi55'da yanıt vermediği için tekrar çektim ve @glikojen Hocam siz kazandınız.
Birinizde çıkın artık be.
@YFK Hocam diğer kişiler gelmedikleri için siz kazandınız.
@Motionless IN White Hocam şimdi siz kazandınız. Lütfen burada olun.
@Chloe Price Hocam siz de 15 DK içerisinde yanıt vermezseniz çekilişi yarın saat 11 gibi çekeceğim.
Hediye verildi.Sonunda birisi yanıt verdi, hocam Discord üzerinden ileteceğim. Discord'unuzu alabilir miyim?
Hocam ben de istek atsam kızmazsın değil miSilinecektir.
Atabilirsin hocam.Hocam ben de istek atsam kızmazsın değil mi![]()
Hocam şimdi geldim işten. Discord: BlueAndWhite#3254Kazanan kişiler açıklandı.
Kazanan kişi: @CanK26
Yedek Talihli: @unlokidmurat
Kazanan kişi 15DK içinde yanıt vermezse yedek talihliye verilecektir.
@CanK26 15DK içerisinde gelmediği için ödül yedek talihliye verilecektir. @unlokidmurat Hocam burada mısınız?
@TonBaligi55 Hocam yedek talihlide yanıt vermediği için tekrar çektim ve siz çıktınız. Burada mısınız?
@TonBaligi55'da yanıt vermediği için tekrar çektim ve @glikojen Hocam siz kazandınız.
Birinizde çıkın artık be.
@YFK Hocam diğer kişiler gelmedikleri için siz kazandınız.
@Motionless IN White Hocam şimdi siz kazandınız. Lütfen burada olun.
@Chloe Price Hocam siz de 15 DK içerisinde yanıt vermezseniz çekilişi yarın saat 11 gibi çekeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.