Daha fazla
Katılıyorum.
5-10 TL için mızmızlık yapacak arkadaşlara umarım çıkmaz zaten. Kimse anam değil babam değil. Yaparım çekilişimi kazanan kazanır.Kardeşim bu arada çekilişi bence bir video ile falan açıkla. Kimsenin içi rahat etmeyecek yoksa. (Ben dahil.)
Katılıyorum.Konuları gördükçe ben sinir oldum. Uzatmak bile istemiyorum. 1 saat çekiliş yeterli.
Sende haklısın ama aşırı zor bir şey olmadığından yapabilirsin diye düşünmüştüm. Bu arada buradaki çekilişler en fazla 2 saat olmalı. Sen en doğrusunu yapıyorsun. Eyvallah.5-10 TL için mızmızlık yapacak arkadaşlara umarım çıkmaz zaten. Kimse anam değil babam değil. Yaparım çekilişimi kazanan kazanır.
10 liralık bir kodda da işgüzarlık yapmaz kimsr merak etme. Sana çıkarsa için rahat olur da sana çıkmazsa şüphelenirsin zatenKardeşim bu arada çekilişi bence bir video ile falan açıkla. Kimsenin içi rahat etmeyecek yoksa. (Ben dahil.)
Estağfurullah. 3-5 gün çekiliş yapan arkadaşlar umarım feyz alır. Beğenmeyen Çağrı Taner çekilişlerine.Sende haklısın ama aşırı zor bir şey olmadığından yapabilirsin diye düşünmüştüm. Bu arada buradaki çekilişler en fazla 2 saat olmalı. Sen en doğrusunu yapıyorsun. Eyvallah.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.