[Çekiliş] Steam oyun ve cüzdan kodu

Kardeşim bu arada çekilişi bence bir video ile falan açıkla. Kimsenin içi rahat etmeyecek yoksa. (Ben dahil.)
5-10 TL için mızmızlık yapacak arkadaşlara umarım çıkmaz zaten. Kimse anam değil babam değil. Yaparım çekilişimi kazanan kazanır.

5-10 TL için mızmızlık yapacak arkadaşlara umarım çıkmaz zaten. Kimse anam değil babam değil. Yaparım çekilişimi kazanan kazanır.
Sende haklısın ama aşırı zor bir şey olmadığından yapabilirsin diye düşünmüştüm. Bu arada buradaki çekilişler en fazla 2 saat olmalı. Sen en doğrusunu yapıyorsun. Eyvallah.

Sende haklısın ama aşırı zor bir şey olmadığından yapabilirsin diye düşünmüştüm. Bu arada buradaki çekilişler en fazla 2 saat olmalı. Sen en doğrusunu yapıyorsun. Eyvallah.
Estağfurullah. 3-5 gün çekiliş yapan arkadaşlar umarım feyz alır. Beğenmeyen Çağrı Taner çekilişlerine.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı