Çekirdek yerken gözüme tuz kaçtı

Arkadaşlar Sosyal'de gezerken çekirdekten bir tuz fırladı gözüme kaçtı. Suyla yıkadım ancak kızarma var biraz, bir sorun teşkil eder mi? Komik bir durum gibi duruyor da, başa gelmeyince komik. Muayene gerekli ise hemen şimdi randevu alacağım.
Geçmiş olsun dostum. Ihmal etme, göz bu göster direk.

Tabi bir şey olacak diye demedim. Için rahat etsin diye.

Duş başlığını eline al. Kafanı yere paralel bir hale getir. Duş başlığına da tam dik açıyla yüzüne püskürt. Bu sırada gözünü kapatma refleksini yenmeye çalış. Yumuşak bir havluyla kurulan.

Duş başlığını eline al. Kafanı yere paralel bir hale getir. Duş başlığına da tam dik açıyla yüzüne püskürt. Bu sırada gözünü kapatma refleksini yenmeye çalış. Yumuşak bir havluyla kurulan.
Aslında şöyle yıkıyorum hocam toz kaçması durumunda bile etkili oluyor. Avucumun içine su doldurup gözümü avucumun içinde açıyorum, göz kapağımı ovuşturdum yıkarken bir de.

Sıkıntı olmaz bir yere gitmene gerek yok. Bol suyla yıkadıysan zaten erimiştir, kızarıklık varsa da geçicidir. Farklı bir madde kaçtıysa bir şey diyemem. Tuz sadece olduğuna emin isen bir şeye gerek yok. Damlalarda da tuz var zaten, zararlı değil yararlıdır :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı