Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.817 Makaleler 13 Çözümler 705 11 Ocak 2020 #1 "çekoslavakyalılaştıramadıklarımız" kelimesini heceleyebiliyor musunuz? 60 Seconds oynarken gördüm, ben ilk başta heceleyemedim fakat bir daha denediğimde heceleyebildim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2020
"çekoslavakyalılaştıramadıklarımız" kelimesini heceleyebiliyor musunuz? 60 Seconds oynarken gördüm, ben ilk başta heceleyemedim fakat bir daha denediğimde heceleyebildim.
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 11 Ocak 2020 #2 Heceleyebildim fakat hızlı bir şekilde okuyabileceğimi düşünmüyorum.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 11 Ocak 2020 #3 Çek-o-sla-vak-ya-lı-laş-tı-ra-ma-dık-lar-ım-ız 14 sesli harf barındırıyor, yani 14 hecesi bulunmakta.
Çek-o-sla-vak-ya-lı-laş-tı-ra-ma-dık-lar-ım-ız 14 sesli harf barındırıyor, yani 14 hecesi bulunmakta.
Doğukan Ürker Megapat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 518 Çözümler 3 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ocak 2020 #4 Ben de ikinci seferde heceleyebildim. Hızlı okumak zor gözüküyor.
Puding Bey Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 806 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Ocak 2020 #5 (Yanlış anlamayın ) Yani evet, bu kelimeyi hızlı bir şekilde heceleyebilmeyi başardıktan sonra ülkeyi arşa çıkaracaksınız sanırsam.
(Yanlış anlamayın ) Yani evet, bu kelimeyi hızlı bir şekilde heceleyebilmeyi başardıktan sonra ülkeyi arşa çıkaracaksınız sanırsam.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ocak 2020 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.817 Makaleler 13 Çözümler 705 11 Ocak 2020 #7 @Cruslan Akşam akşam aklıma şunu getirdiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et -What is your name? - Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemuhwem Osas
@Cruslan Akşam akşam aklıma şunu getirdiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et -What is your name? - Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemuhwem Osas
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2020 #8 Dünyayı sözelciler yönet(me)sin!
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2020 #9 Peki siz, "elektromanyetizmalaştırabiliyorlaştırdıklarımızgillerden" misiniz? Daha uzatırım ama, işte.
Peki siz, "elektromanyetizmalaştırabiliyorlaştırdıklarımızgillerden" misiniz? Daha uzatırım ama, işte.
wontagadra Kilopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 329 Çözümler 2 14 Ocak 2020 #10 Cruslan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kim milyonerde de bunun sorusu vardı bir ara sanki öyle hatırlıyorum.
Cruslan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kim milyonerde de bunun sorusu vardı bir ara sanki öyle hatırlıyorum.