Çektiğim Call Of Duty Videoları İzlemeye Değer mi?

Cem.simsek

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Aslında teknoloji videoları çekiyordum fakat insanlarda şunu anladım ki çoğu bilgi öğrenmek yerine eğlenceli vakit geçirmek istiyorlar. Yada konular teknoloji değil. Bende dedim oyun videolarına el atıyım ki hem izlenme eskisi gibi yükselsin hem de kendim de eğleneyim. Fakat video çekip montajlamak o kadar zor ki ne yapacağımı bilemiyorum. Ekran kartım 4GB GT630. Yenileyeceğim hatta zorundayım bir videoyu render( Montaj) yapmak için insan 6 saat 3 dakikasını harcar mı ya.
Sizce yaptığım bu videolar çektiğim bu çileye değer mi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beğendiyseniz abone de olabilirsiniz zorlama yok

Bir yorum yazın bari de...

Son düzenleyen: Moderatör:
Telaffuzla başlayalım: Kalafdıti yerine Kol of Dûdi daha doğru olabilir. Sinek iyiymiş Baştaki anlatımını beğendim ama birden kesmen hoş olmamış. 06:50 gibi montajda boş kısım var.

Ara videolar iyi ama muhabbet yok. Bize 2. Dünya Savaşı'nı anlat. Devil's Guard okuyorum ben şu sıralar. Sen de okuyup oradan bir şeyler anlat. Güzel ama. Oluru var becne. Sona kadar izlemedim. Küfür yoktur umarım.

Nostalji olması için izlenebilir. Sürekli video çekmeye çalış. Ve anlatım konusuna biraz çalışmanı öneririm. Ve biraz oyundan bahset. Bu oyunu oynamayan çocuklar var. Oyunun serilerini anlat. Oyunun hikayesini anlat. Başarılar dilerim.

1- Recep abi yorumun için teşekkür ederim kesinlikle küfür etmem, zaten YouTube'da o kadar çok küfür içerikli oyun videoları var ki onların durumlarına kendimi katmak istemiyorum özellikle Ramazan ayında olmamız da bunun bir getirisi diyebiliriz.
2- Evet şimdi en önemli konuya geleyim 06:50'de niye kesilmiş. Adobe Premiere Pro'yu aslında gerçekten çok iyi kullanırım fakat o kadar çok efektin arasında orası birden boş kalmış. Birde bilgisayarım videoyu 6 saatte montajladıktan sonra bir daha uğraşmayayım kararını aldım. Tamam "O bölümü YouTube video editörü ile kesebilirim" dedim ama o kadar karıştı ki o anda çok sinirlendim o sekmeyi kapadım.
Zaten şimdi bir donanım konusu açacağım buradan oraya geçeceğiniz için konuyu anlayacaksınız. Yeniden feedback yaptığın için teşekkür ederim.

Kesinlikle haklısın. Bunu dikkate alarak diğer bölümümde devam edeceğim.

Geçenlerde küçük kuzenim Youtube'da bir video izliyordu oturdum yanına bakayım dedim. Oturduğumda açıkçası şaşırdım. Enis Kirazoğlu abimiz Oyungezer'de çalışmaya başlamış ve oyun videoları da harbiden eğlenceliydi. Fifa 15 videosu çekiyordu ve teknik direktör olduğu için ara sahneler eklemişti ve bayağı eğlenceliydi. Yani sen de böyle asker kampından veya başka bir konudan oyun ile alakalı videolar çekebilirsin. Ama biraz da riskli olabilir kendini alay konusu durumuna düşürebilirsin.

Optifines işte en büyük sorun son cümleniz. Alay konusu. Şu anda YouTube'da "NDNG" "xAbiGF" "Xoyunda" işte anlamışsınızdır, isimlerini verip kendimi zora sokmak istemem. Mesela videolarında yalandan alay konusu yapıyorlar ve çocuklarda bunlardan zevk alıyor. Bölye bir şey yapmak istemiyorum ama abone, izlenmeler nasıl olacak bilemiyorum.

Bunları kendini rezil etmeden de yapabilirsin. Videodaki ağabeyimiz bayağı bilgili, terbiyeli, saygılı ve olgun birisi. Seriyi izleyerek sana dediklerim hakkında tüyo alabilirsin. Ayrıca seri hala devam ediyor. Eğer seyircinin hafızasında sempatik ve tatlı olarak iz bırakırsan bu ağabey kadar sevilirsin ama işin zor . Enis Kirazoğlu bence sunum olarak bir başkadır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim, şahsen davranışların ve konuşma şeklin hoşuma gitti.
Bana görö eksiğin; muhabbete tam dalamayıp sanki aklın başka yerdetmiş gibi davranıyorsun.
Ses tonun gayet güzel, bunu oyuna konsantre olup gerekirse detay gaçırmadan tatlı bir dille anlatmalısın. Ki dilin gayet uygun.

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim bunu asla reklam yapmak veya bu konuyu abone kasmak için açmadım. Zaten öyle bir durum olsaydı oyundan tutun en ünlü film fragmanların afişlerini sergilerdim. Yorum yazıp ilgilendiğiniz için teşekkür ederim şu anda acı biber yemeli bir video çekeceğim .

Bu konuda sana kesinlikle katılıyorum...
Bu adamın sunumu gerçekten çok iyi.

Ancak bu kardeşimiz daha çok geç, o nedenle eksikleri de olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…