Çektiğim Call Of Duty Videoları İzlemeye Değer mi?

Bu konuda sana kesinlikle katılıyorum...
Bu adamın sunumu gerçekten çok iyi.

Ancak bu kardeşimiz daha çok geç, o nedenle eksikleri de olacaktır. :)

Bu ağabey Dost Kayaoğlu ile birlikte yeni neslin Sinan Akkol'u olabilir. Böyle giderse olacak da. Ancak yeni neslin Minecraft ile bozulmasından korkuyorum.

Bu ağabey Dost Kayaoğlu ile birlikte yeni neslin Sinan Akkol'u olabilir. Böyle giderse olacak da. Ancak yeni neslin Minecraft ile bozulmasından korkuyorum.
Kesinlikle Dost abi mükemmel derecede kaliteli oyun videoları yapıyorlar. İşte bu Minecraft videolarınıda "7-10 yaş arası ilkokul çocuklarının ilgisi" diyebiliriz. Aslında çeksem birçok insanın ilgisini belki çeker diye tahmin ediyorum. Ama gerçeği söylemem gerekirse Minecraft sevmiyorum.

Video'nun başında kapattım. Yine aynı şeyler. Dur bir dur. Video'ya başlar başlamaz hemen sağ tarafı seri şekilde; beğenin, abone olun, paylaşın ile doldurma. İsterlerse abone olurlar. Eğer Technopat'tan olmasaydın direk eksiyi yerdin benden :)
Haklısın orası biraz fazla doldurma oldu. Technopat'a aslında yeni üye olmuş görünsem de aslında yeni sayılmam :). Cevaplarınızı bekliyorum. Bu tüyoları dikkate kesinlikle alacağım.

Arka Plan'a sinemalarda biliyorsanız yeşil renk kullanılır ve oraya istedikleri şeyleri koyabilirler. Fakat bende kırmızı ışığı yansıtmayan perde kullandım. Dudaktaki ve yüzdeki kırmızı noktaları da aynen arkasındaki gibi siliniyor. Yorumun için teşekkür ederim.

Videoların izlenmeye değer fakat oyun çeşitliliğini arttırman gerekiyor. Simulasyon oyunları oynayabilirsin War Thunder, World of Tanks gibi. Muhabbete de biraz önem vermelisin. Biraz da sempatik gözükürsen izleyenin artacaktır. Minecraft falan bulaşmanı önermem.
Kesinlikle Minecraft oynayıp kolay yoldan abone kasmayacağım. Simulasyon oyunlarını severim, ETS 2 tarzı veya yarış oyunlarını çok severim fakat yarış oyunlarını insanların pek ilgisini çekmiyor. Fakat tek oyun ile sorun sınırlı kalmayıp daha farklı tarzlarda oyunlara gireceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı