Celeron 1037U sisteme Linux dağıtımı önrisi

Hangi Linux Dağıtımı?

• Kubuntu.

• Linux Mint.

• Ubuntu.

• Diğer.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Makaleler
1
Aşağıdaki sisteme Linux kurmak istiyorum. Daha önce Kubuntu, Linux Mint, Ubuntu ve Kali Linux kullanmıştım. Kali Linux'u hiç beğenmedim. O yüzden onu baştan eledim. Kubuntu, Linux Mint veya Ubuntu dağıtımlarından birini kuracağım. Benim gönlüm Kubuntu'dan yana. Sizce hangisini kurayım? Cevaplarınızı bekliyorum.

Cent OS nasıldır?

Sunucu dağıtımı normal kullanım için iyi olmaz ama ben uğraşır gerekli paketleri kurar gerekmeyenleri kaldırırım diyorsan güzel bir dağıtım olur ama onun yerine direk Fedora veya openMandriva kullan.

Son düzenleme:
Sunucu dağıtım normal kullanın için iyi olmaz ama ben uğraşır gerekli paketleri kurar gerekmeyenleri kaldırırım diyorsan sen bilirsin.
O zaman hiç uğraşmayayım. Windows Server işletim sistemlerinden bazılarını kullandığım için nasıl bir şey olacağını tahmin edebiliyorum.
Sanırım Kubuntu kuracağım. Çünkü bir ara kullandım ve en memnun kaldığım Linux dağıtımı oldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı