Çözüldü Celeron 2950M CPU kullanımı hep %45

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AhmetBerkayy

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, oyun oynuyorum, film izliyorum vs. ama Görev Yöneticisi'nden CPU %45'i hiç geçmiyor. Bu iyi bir şey gibi ama laptop kasıyor. Yine de %45'i geçmiyor ve son zamanlarda performans sorunu yaşıyorum. Ondan dolayı olabilir mi? Yanlışlıkla işlemciye sınır mı getirmişim? Yardımcı olabilir misiniz?
İşlemci Intel Celeron 2950M
RAM 4 GB.
Ekran kartı Intel HD Graphics family.

Çözüm
Biz önce o dengeliyi değişelim bir, sol tarafta güç planı oluştur var ona tıkla yüksek performans oluştur onu aktif et sonuçtan haberdar et bakalım.
Güç seçeneklerinden işlemcinin yüzde sınırına bakar mısınız?

Dengeliyi plan ayarların>gelişmiş özellikler>işlemci güç yönetiminden, işlemci Max kaç yazıyor belki bir ara değiştirip unutuldu, sanmıyorumda yine de bakalım.

Dengeliyi plan ayarların>gelişmiş özellikler>işlemci güç yönetiminden, işlemci Max kaç yazıyor belki bir ara değiştirip unutuldu, sanmıyorumda yine de bakalım.

Hocam %100 yazıyor.

CPU kullanımı artması için bütün uygulamaları açtım ama laptop kassa bile CPU yine %45'te sabit.

Son düzenleme:
Batarya çalışıyor mu? Şarjdan çıkartınca veya takınca ikisinde de mi yaşıyorsunuz problemi?

1694262727716.png

Şöyle bir watt ayarı mevcut mu bir de araştırırken denk geldim.

Biz önce o dengeliyi değişelim bir, sol tarafta güç planı oluştur var ona tıkla yüksek performans oluştur onu aktif et sonuçtan haberdar et bakalım.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı