om3rkaya10
Hectopat
Temiz kurulum mu yaptınız yoksa direkt yükselttiniz mi?Bizde de benzer sistem var windows 10 yüklü yıllardır ve hiç sorun çıkarmıyor.
Temiz kurulum hocam. Aksi halde sistem şişiyor.Temiz kurulum mu yaptınız yoksa direkt yükselttiniz mi?
Teşekkürler fikriniz için. Ben direkt yükseltmiştim. Acayip bir şekilde kasma ve donma olunca geri dönmüştüm. 6. sınıf kardeşimin bilgisayarı da benim bilgisayarım gibi ama hiç donma kasma olmuyor. Demek ki temiz kurulum gerek. Dipnot : Casper bilgisayar almayın arkadaşlarTemiz kurulum hocam. Aksi halde sistem şişiyor.
Temiz kurulup yaptığınızda sorun olacağını sanmıyorum.Teşekkürler fikriniz için. Ben direkt yükseltmiştim. Acayip bir şekilde kasma ve donma olunca geri dönmüştüm. 6. sınıf kardeşimin bilgisayarı da benim bilgisayarım gibi ama hiç donma kasma olmuyor. Demek ki temiz kurulum gerek. Dipnot : Casper bilgisayar almayın arkadaşlar![]()
Dışarıdan modifiye edilmiş sürüm mü lite?Hafifletilmiş (Lite) sürüm kullanabilirsiniz,Ben eski Casper laptopumda kullanıyorum sorunsuz...
Bunları microsoft kendi yayınlamadığı yani sonradan editlediği için sorunlar olabiliyor. Ben kullanmış ve sorun yaşamıştım.Hafifletilmiş (Lite) sürüm kullanabilirsiniz,Ben eski Casper laptopumda kullanıyorum sorunsuz...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.