Celeron G1220, GTX 650'ye darboğaz yapar mı?

Emre YILDIZ

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, imzam da yazan sisteme upgrade yapmak istiyorum ne de olsa yeni sistemi alamadım. 2.el GTX 650+400W var kafamda. Monitörü değiştirebilirim 1366x768 çözünürlüklü kullandığım monitör. Bu ekran kartını tavsiye eder misiniz ? Celeron G1610 2.60 Ghz. İşlemciye darboğaz yapar mı ? Oyunları tam çözünürlükte Low-Medium kaldırsın yeter, 640x480 Low 20 FPS oynamaktan iyidir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

GTX 650 ile darboğaz olmayacağı kanaatindeyim. Zira youtube kanalından bakarsanız bu ikiliyi kullanıp sorunsuz oyun oynayan bir sürü insan olduğunu görürsünüz.
GTX 650'ye gelecek olursak. 1. nesil Kepler karttır ve artık eskidi. Onun yerine R7 250 veya R7 260X almanızı tavsiye ederim.

GTX 650 ile darboğaz olmayacağı kanaatindeyim. Zira youtube kanalından bakarsanız bu ikiliyi kullanıp sorunsuz oyun oynayan bir sürü insan olduğunu görürsünüz.
GTX 650'ye gelecek olursak. 1. nesil Kepler karttır ve artık eskidi. Onun yerine R7 250 veya R7 260X almanızı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim cevabınız için. 2.El R7 260X alabilirim, fakat biraz eski olmasına rağmen GTX 750 iyi midir ? Tavsiye eder misiniz ? Nvidia almayı düşünüyorum genellikle.

Bakalım parayı denkleştiremez sem maalesef alamayacağım :) Gerçi sistem komple eskidi artık, RAM zaten boyuna mavi ekran verdirtiyor. Neyse teşekkür ederim, konuyu kilitleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı