Celeron J3060’a Uygun En İyi Windows 10 Sürümü

Sweet Johnson

Decapat
Yer
İzmir / Bornova
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sistemim:
Intel Celeron J3060 1.6 GHz
4 GB 1600 MHz RAM
1 GB Intel HD Graphics (Paylaşımlı)
Anakart: Casper-Desktop

Bu sisteme en uygun, en hızlı Windows 10 sürümü hangisidir?
NOT: “En güzel sürüm en güncel sürümdür.” gibi saçmalıklarla gelmeyin.

Home sürümüdür bence (çünkü en düşüğü o)

Notta düştüğün cümle saçmalık değil. Genelleme yaparsak en "güzel" sürüm en güncel sürüm oluyor. Senin bilgisayarına en uyumlu "Windows" sürümü benim düşünceme göre Windows 7. En iyi Windows 10 ise sonuncu olacaktır. Eğer oynanmış ISO dosyalarına girmeye hazırsan zaten burada sorman hata, gidip warez sitelere bakıp virüs riskiyle kullanmalısın.
Edit: Model olarak "Home" yetecektir

Hatta bence Windows yerine Ubuntu kullan. Bu tarz yedek, ara sıra kullanılan bilgisayarlar için çok mantıklı. Çünkü kullanımı kolay, stabil, güvenli ayrıca uygulama kurmak bile mağazası oturduğu için daha kolay.

Home sürümüdür bence (çünkü en düşüğü o)
Benim sorduğum sürüm türü değil. Sürüm modeli. Örneğin 1903, 1809, 1507 gibi.
NTSC+Classic Shell kur WinTweaker ile ince ayar yap.
NTSC?
Notta düştüğün cümle saçmalık değil. Genelleme yaparsak en "güzel" sürüm en güncel sürüm oluyor. Senin bilgisayarına en uyumlu "Windows" sürümü benim düşünceme göre Windows 7. En iyi Windows 10 ise sonuncu olacaktır. Eğer oynanmış ISO dosyalarına girmeye hazırsan zaten burada sorman hata, gidip warez sitelere bakıp virüs riskiyle kullanmalısın.
Edit: Model olarak "Home" yetecektir
Ben de W7 yüklemeyi o kadar çok istiyorum ancak anakartım UEFI destekli ve W7 de tam anlamıyla UEFI desteklemiyor. Ben zaten her hafta işletim sistemi değiştiririm. Format atma gibi değişik bir hobim var. Bir gün bakıyorum PC’de Linux Mint, bir gün Ubuntu, bir gün W10, bir gün W8..
Benim sorduğum en stabil Windows 10 sürümü? 1607 mi 1809 mu.. Kararsız kaldım. 1903 dışında her sürümü kullanabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sorduğum sürüm türü değil. Sürüm modeli. Örneğin 1903, 1809, 1507 gibi.

NTSC?

Ben de W7 yüklemeyi o kadar çok istiyorum ancak anakartım UEFI destekli ve W7 de tam anlamıyla UEFI desteklemiyor. Ben zaten her hafta işletim sistemi değiştiririm. Format atma gibi değişik bir hobim var. Bir gün bakıyorum PC’de Linux Mint, bir gün Ubuntu, bir gün W10, bir gün W8..
Benim sorduğum en stabil Windows 10 sürümü? 1607 mi 1809 mu.. Kararsız kaldım. 1903 dışında her sürümü kullanabilirim.
LTSC diyecektim yanlış yazmışım, kusura bakmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı