Xp kurarken mavi ekran hatası alıyorum sürekli bilmediğim bir nedenden dolayı , BIOS'ta SATA kısmında sadece AHCI var ondan dolayı olabilir mi?Kurma. Linux ile devam et veya Xp kur.
Çok teşekkürler, Linux'ta UEFI Windows 10 USB'si nasıl hazırlayabilirim?İşlemciniz 4. nesil bir işlemci. XP kurmak sisteme tamamen hakaret. Ayrıca bu işlemci ile Windows 10 x64'den daha iyi performans alırsınız. İşlemci Celeron diye eski işletim sistemi önerenler büyük bir hata yaptıklarının farkında değil. Windows 10, Windows XP ve üstü tüm Windows işletim sistemlerinden daha düşük kaynak tüketimine sahip. Kesinlikle Windows 10 x64'den başka işletim sistemi kurmayın.
Benim de böyle bir sistemim vardı Windows 8.1 yüklemiştim sistem yavaşlamıştı geç cevaplar veriyordu Windows Xp kurdum ve 2 sene daha idare edip emekliye ayırdım sistemi bunu tecrübe ettigim için söylüyorum kullanmadığın şeylere yorum yapıyorsun ve yanlış yönlendiriyorsun. Sistemin sadece işlemcisi 4. Nesil diye Windows 10 mu kuracağız? Sistemi sadece işlemci olarak mı görüyorsun o sisteme Windows 10 kurarsan sistem geç cevap verir kasmalar meydana gelir. Xp kur geç eski sisteme eski işletim sistemi idealdir.İşlemciniz 4. nesil bir işlemci. XP kurmak sisteme tamamen hakaret. Ayrıca bu işlemci ile Windows 10 x64'den daha iyi performans alırsınız. İşlemci Celeron diye eski işletim sistemi önerenler büyük bir hata yaptıklarının farkında değil. Windows 10, Windows XP ve üstü tüm Windows işletim sistemlerinden daha düşük kaynak tüketimine sahip. Kesinlikle Windows 10 x64'den başka işletim sistemi kurmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.