Celeron N3060 sistemde macOS Bootloop'da kalıyor

Kasa

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
1600MHz 4GB
SSD veya HDD modeli
500GB HDD
Ekran kartı
Intel HD Graphics
Anakart
Laptoo Anakart"Lenevo"
İşlemci
Intel Celeron N3060
Kurulum ISO'sunu önyüklediğimde Apple logosu geliyor yüklenme çubuğunun azı dolduğunda hata vermeden yeniden başlıyor. Bu arada sanal makine dosyasını rehber ile modifiye ettim.

Virtualbox'a bir ara kurmuştum.Big Sur bile kurdum. Ama vmware olmuyor nedense. (VirtualBox'um bozuk.)

Kurulum ISO'sunu önyüklediğimde Apple logosu geliyor yüklenme çubuğunun azı dolduğunda hata vermeden yeniden başlıyor. Bu arada sanal makine dosyasını rehber ile modifiye ettim.

Maalesef hocam destek yok sanal makinedede kurulmaz hem kurulsa bile grafik hızlandırma teknolojisininden muaf kalırsın ve bu durumda hiçbir şey yapamazsın.

VirtualBox'a bir ara kurmuştum. Big Sur bile kurdum. Ama VMware olmuyor nedense. (VirtualBox'um bozuk.)

Hocam Celeron gibi bir işlemcide sanal makine kullanmayın özellikle 4 GB RAM olan bilgisayarda bilgisayar windowsa mı RAM yetiştirecek yoksa sanal makineyemi.

Hocam Celeron gibi bir işlemcide sanal makine kullanmayın özellikle 4 GB RAM olan bilgisayarda bilgisayar windowsa mı RAM yetiştirecek yoksa sanal makineyemi.
Windows 11 yetiyor bile. Ram'i 2GB olarak ayarlıyom. Sadece sanal makine açık.

Windows 11 yetiyor bile. RAM'i 2 GB olarak ayarlıyorum. Sadece sanal makine açık.

Görev yöneticisine girip performans kısmında GPU ve Windows için harcanan RAM miktarına bakınız RAM 3.8 GB olarak gözükebilir çünkü 128 MB grafik kartına gidiyor orada büyük bir ihtimalle size 1 GB RAM kalacak veya 1'den bile az olabilir. 1 GB RAM ne MacOS'a yeter ne de macOS için dahili grafik kartına ve şunu da belirtim grafik hızlandırma teknolojisini kullanamazsınız. Sizin teoriniz her bilgisayar GTA V açar ve performansı çok iyi olur teorisine benziyor ama donanımlar yetmedikten sonra macOS kullanmanın manası ne olacak? Her şeyden önce ses kartı ALC kodu ve Wi-Fi kartınızın macOS desteği var mı ona bakın.

Görev yöneticisine girip performans kısmında GPU ve Windows için harcanan RAM miktarına bakınız RAM 3.8 GB olarak gözükebilir çünkü 128 MB grafik kartına gidiyor orada büyük bir ihtimalle size 1 GB RAM kalacak veya 1'den bile az olabilir. 1 GB RAM ne MacOS'a yeter ne de macOS için dahili grafik kartına ve şunu da belirtim grafik hızlandırma teknolojisini kullanamazsınız. Sizin teoriniz her bilgisayar GTA V açar ve performansı çok iyi olur teorisine benziyor ama donanımlar yetmedikten sonra macOS kullanmanın manası ne olacak? Her şeyden önce ses kartı ALC kodu ve Wi-Fi kartınızın macOS desteği var mı ona bakın.
Anlıyorum. Tamam.

Bu dediklerin Hackintosh için geçerli. Her bilgasayara sanal makine ile macOS kurulabilir. Ses kartı Wi-Fi kartı desteğine bakmaksızın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı