Celeron N4020 laptop için Windows 11 vs Windows 10

• Konuyu başlatan Henss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 3.039
Hocam sonuç nasıl, performansta değişiklik oldu mu, yoksa hâlâ aynı performansı mı alıyorsunuz?
Hocam Windows 10 daha da performanslı. Ancak yeni SSD aldığımdan dolayı şuan Windows 11 kullanıyorum. Tekrardan Windows 10'a geçeceğim.

Bir tanıdığım bu işlemcinin olduğu bir bilgisayar getirdi de bana yavaş diye, internette araştırınca sizin konuyu gördüm, baktım aktifsiniz hâlâ yazdım :) Windows 11'den de düşürmek istemiyorum açıkçası ama bakalım muhtemelen düşüreceğim ben de...

Bir tanıdığım bu işlemcinin olduğu bir bilgisayar getirdi de bana yavaş diye, internette araştırınca sizin konuyu gördüm, baktım aktifsiniz hâlâ yazdım :) Windows 11'den de düşürmek istemiyorum açıkçası ama bakalım muhtemelen düşüreceğim ben de...
Şansa bakın hocam. Ancak tanıdığınız kişi bu işlemciden hayır beklemesin. Yapabileceği maksimum şey m.2 SSD taktırmak ve işletim sistemi düşürmek. M.2 SSD'de pek fazla etkilemiyor. Sadece programlar ve bilgisayar daha hızlı açılıyor o kadar. Şu anda m.2 SSD takılı olduğundan dolayı biliyorum. Yine de kolay gelsin hocam. 🙂

Teşekkür ederim hocam ama M.2 SSD takılı olduğu halde böyle... :) Windows güncellemeleri, BIOS güncellemeleri vs ne varsa yaptım. Hafif düzeldi gibi.

Teşekkür ederim hocam ama M.2 SSD takılı olduğu halde böyle... :) Windows güncellemeleri, BIOS güncellemeleri vs ne varsa yaptım. Hafif düzeldi gibi.
Hayırlısı olsun hocam. Umarım daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı