Celeron N4100 işlemci nasıl?

Tek çekirdekte öyle. Çok çekirdekte Xeon serisi daha iyi ama onlar serverlerde kullanılıyor.
Tek çekirdekte en güçlü işlemci Intel tarafında i9 10900K olması lazım. i9 10980XE bile tek çekirdekte geçemiyor. Ha çoklu çekirdekte ağzının payını veriyor 10900K'nın o ayrı. (En son bir benchmark izlemiştim ona göre söylüyorum yanlışsa affola.) Soruya gelince, laptopun fiyatı uygunsa bence o kadar kötü değil. Intel artık Celeron işlemcilere bile önem veriyor. Mesela eskiden Celeronlar 2C/2T olurken bu işlemci 4C/4T. CS falan da oynatır diye düşünüyorum.

Tek çekirdekte en güçlü işlemci Intel tarafında i9 10900K olması lazım. i9 10980XE bile tek çekirdekte geçemiyor. Ha çoklu çekirdekte ağzının payını veriyor 10900K'nın o ayrı. (En son bir benchmark izlemiştim ona göre söylüyorum yanlışsa affola.) Soruya gelince, laptopun fiyatı uygunsa bence o kadar kötü değil. Intel artık Celeron işlemcilere bile önem veriyor. Mesela eskiden Celeronlar 2C/2T olurken bu işlemci 4C/4T. CS falan da oynatır diye düşünüyorum.
Cs 8gb ram ve orta halli bir ekran kartı ile oynatır n4100 işlemci ile. 4gb ddr4 ram ile zorlarsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı