Celeron N4120 4 GB RAM laptop GTA 5 ve Minecraft'ta kaç FPS verir?

Chotsu

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizi bilmem ama bana hiç te "bayağı iyi" gelmedi. Oyun oynamaya çok uygun bir bilgisayar değil. Ofis işleri gibi yerlerde kullanılıyor genelde bunlar.

Bu bilgisayar San Andreas ve Vice City açarsa dua etmek lazım. Minecraft'ın şu anki hâlini de oynatmaz muhtemelen. Oyun oynanmaya pek uygun Laptop değil bu tarz modeller.

Bu bütçede alacağınız hiçbir laptop size güzel bir oyun deneyimi sunmayacaktır maalesef. 2.el belki GTX1650 ekran kartlı bir laptop bulunursa oynanabilir ama onu da iyi araştırma yapmak gerek. Laptop zorunlu değilse kasa toplamanızı öneririm bu bütçede RX580'li bir kasa ve monitörle saydığınız oyunları oynayabilirsiniz.

Bu bütçede alacağınız hiçbir laptop size güzel bir oyun deneyimi sunmayacaktır maalesef. 2.el belki GTX1650 ekran kartlı bir laptop bulunursa oynanabilir ama onu da iyi araştırma yapmak gerek. Laptop zorunlu değilse kasa toplamanızı öneririm bu bütçede RX580'li bir kasa ve monitörle saydığınız oyunları oynayabilirsiniz.
Bütçe en fazla 12k. Bana mc de 200 ün üstünde FPS verecek gta 5'i sorunsuz oynatabilecek bir bilgisayar arıyorum

2.el RX6600 R5 5600 bir hazır sistem kovalayın rahatlıkla bulabilirsiniz. Monitör yoksa işlemciyi R5 5500 olan bir sistem olarak da arayabilirsiniz artan bütçe ile (2000TL civarı) monitör alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı