Mediasyon
Hectopat
Merhaba Technopat ailesi, elimde çok dandik mi desem yoksa tarihi eser değerinde bir bilgisayarım var. Bu bilgisayarı hala elimden geldiğince çalışabilir halde tutuyorum ve tutmaya çalışıyorum. Size 2 adet sorum var;
Birinci sorum bilgisayar özelliklerim aşağıdaki gibi, hangi işletim sistemine uygun veyahut hangi işletim sisteminde daha iyi performans alabilirim?
- Intel(R) Celeron(R) CPU 3,06GHz - 3,07GHz
- 217,6 GB HARDDİSK ( C = 135GB + D = 97,6GB Sürücüleri)
- 2x2GB HI - LEVEL DDR2 RAM
- ATI Radeon HD4350 512MB 64Bit GPU
- Foxconn G31MXP-K Motherboard
İkinci sorum ise ben bilgisayarı rahatlatmak amacıyla şöyle yapmak istiyorum, C sürücüsünde sadece işletim sistemi kurulu olacak geri kalan tüm uygulamaları D sürücüsüne yükleyeceğim. Bu işlem mümkün müdür? Performans açısından yarar sağlar mı?
Birinci sorum bilgisayar özelliklerim aşağıdaki gibi, hangi işletim sistemine uygun veyahut hangi işletim sisteminde daha iyi performans alabilirim?
- Intel(R) Celeron(R) CPU 3,06GHz - 3,07GHz
- 217,6 GB HARDDİSK ( C = 135GB + D = 97,6GB Sürücüleri)
- 2x2GB HI - LEVEL DDR2 RAM
- ATI Radeon HD4350 512MB 64Bit GPU
- Foxconn G31MXP-K Motherboard
İkinci sorum ise ben bilgisayarı rahatlatmak amacıyla şöyle yapmak istiyorum, C sürücüsünde sadece işletim sistemi kurulu olacak geri kalan tüm uygulamaları D sürücüsüne yükleyeceğim. Bu işlem mümkün müdür? Performans açısından yarar sağlar mı?
Son düzenleyen: Moderatör: