Mediasyon

Hectopat
Katılım
9 Ekim 2013
Mesajlar
28
Merhaba Technopat ailesi, elimde çok dandik mi desem yoksa tarihi eser değerinde bir bilgisayarım var. Bu bilgisayarı hala elimden geldiğince çalışabilir halde tutuyorum ve tutmaya çalışıyorum. Size 2 adet sorum var;

Birinci sorum bilgisayar özelliklerim aşağıdaki gibi, hangi işletim sistemine uygun veyahut hangi işletim sisteminde daha iyi performans alabilirim?

- Intel(R) Celeron(R) CPU 3,06GHz - 3,07GHz
- 217,6 GB HARDDİSK ( C = 135GB + D = 97,6GB Sürücüleri)
- 2x2GB HI - LEVEL DDR2 RAM
- ATI Radeon HD4350 512MB 64Bit GPU
- Foxconn G31MXP-K Motherboard

İkinci sorum ise ben bilgisayarı rahatlatmak amacıyla şöyle yapmak istiyorum, C sürücüsünde sadece işletim sistemi kurulu olacak geri kalan tüm uygulamaları D sürücüsüne yükleyeceğim. Bu işlem mümkün müdür? Performans açısından yarar sağlar mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı