Cels sınavı nedir?

240 aldım hocam.
Sınavı kazandıktan sonraki aşamalar ne?
Kazanıp kazanmadığınız anında söyleniyor mu?
Süreç nasıl işliyor ne zaman gidiyorsunuz hedef ülkeye?
Eğitimde zorlanıyor musunuz?
Kolay mıydı size göre ve bende B2 seviyesindeyim. Yani bu sınav için çok üst bir dil mi yoksa normalin bir tık üstünde mi lazım?

Sınavı kazandıktan sonraki aşamalar ne?
Kazanıp kazanmadığınız anında söyleniyor mu?
Süreç nasıl işliyor ne zaman gidiyorsunuz hedef ülkeye?
Eğitimde zorlanıyor musunuz?
Kolay mıydı size göre ve bende B2 seviyesindeyim. Yani bu sınav için çok üst bir dil mi yoksa normalin bir tık üstünde mi lazım?
Bu sınavdan yeterli puanı alınca AP eğitimini o yıl ya da bir sonraki yıl alabiliyorsunuz.Ben bu sene almadım,seneye alacağım,bu yüzden bir bilgim yok maalesef.Yani gerçekten B2 iseniz zorlanmadan geçersiniz diye düşünüyorum,size göre zor olan yerler gelince moralinizi bozup stres yapmayın yeter.AP yapmayı mi düşünüyorsunuz?

Bu sınavdan yeterli puanı alınca AP eğitimini o yıl ya da bir sonraki yıl alabiliyorsunuz.Ben bu sene almadım,seneye alacağım,bu yüzden bir bilgim yok maalesef.Yani gerçekten B2 iseniz zorlanmadan geçersiniz diye düşünüyorum,size göre zor olan yerler gelince moralinizi bozup stres yapmayın yeter.AP yapmayı mi düşünüyorsunuz?
AP nedir açıklar mısın? Ben lise için giriyorum, bize ya 9 ay ya da lise eğitimini tamamlayana kadar orada kalabilirsiniz siz seçiyorsunuz dendi, doğru mu?

AP nedir açıklar mısın? Ben lise için giriyorum, bize ya 9 ay ya da lise eğitimini tamamlayana kadar orada kalabilirsiniz siz seçiyorsunuz dendi, doğru mu?
AP(advanced placement)cels sınavından 220 üzeri alınca aldığınız puana göre seçeneğiniz konular var.Örnegin 230 puan ile X dersini alabilirsiniz fakat 220 puanla X dersinizi alamazsınız.Konuyu bilen hocalar size bu konuyu anlatıyor ve derslerden sonra bu konunun sınavına giriyorsunuz.Bu konudaki başarınızdan da 5 üzerinden değerlendiriliyorsunuz.
Bize eğer 220 puan ve üstü alırsanız kazandığınız yıl ve ondan sonraki yıl programa başlayabilirsiniz dediler.Ben de lise öğrencisiyim bu arada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha açıklayıcı olması için bu videoyu önerebilirim.

AP(advanced placement)cels sınavından 220 üzeri alınca aldığınız puana göre seçeneğiniz konular var.Örnegin 230 puan ile X dersini alabilirsiniz fakat 220 puanla X dersinizi alamazsınız.Konuyu bilen hocalar size bu konuyu anlatıyor ve derslerden sonra bu konunun sınavına giriyorsunuz.Bu konudaki başarınızdan da 5 üzerinden değerlendiriliyorsunuz.
Peki bunun bir avantajı var mı?

Üniversiteler AP'yi çok sever hocam:)
Peki kazanıp kazanmadığımız anında söyleniyor mu? Ve şu an nasıl çalışmalıyım daha 1 ay var.

Birde B1 seviyesinde birisi de yapabilir mi rahatça, ben B1'de zorlanmıyorum mesela, B2'de de zorlanmıyorum ama haliyle zor biraz daha. Ama yine yapabiliyorum.

Ayrıca sınavda kaç soru var?

Son düzenleme:
Peki kazanıp kazanmadığımız anında söyleniyor mu? Ve şu an nasıl çalışmalıyım daha 1 ay var.

Birde B1 seviyesinde birisi de yapabilir mi rahatça, ben B1'de zorlanmıyorum mesela, B2'de de zorlanmıyorum ama haliyle zor biraz daha. Ama yine yapabiliyorum.

Ayrıca sınavda kaç soru var?
Hayır hocam,hemen açıklanmıyor.
Yanlış hatırlamıyorsam 50 soru olması lazım.
Hocam sadece B1 bilen birisi yapamaz fakat B2 den de biraz biliyorsanız zorlanmadan sınavı kazanırsınız diyeyim.
Ben ne yalan söyleyeyim çalışmadım sınavına,yol göstermem doğru olmaz.
Okulunuz AP destekliyor değil mi hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı