Cemaat yurdunda kalınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
İstanbul'da AÖF ilahiyat öğrencilerini alan bir yurt varmış ama cemaate bağlı. Birkaç tane orada kalanlarla konuştum diğer cemaat yurtları gibi değil, baskı yapmıyorlar dediler. Orada hem bir sene daha YKS'ye hem yazılım çalışmam lazım, mantıklı mı? Bunu sormamın sebebi ailevi sebepler. Kararsızım bu konuda.

İstanbul'da AÖF ilahiyat öğrencilerini alan bir yurt varmış ama cemaate bağlı. Birkaç tane orada kalanlarla konuştum diğer cemaat yurtları gibi değil, baskı yapmıyorlar dediler. Orada hem bir sene daha YKS'ye hem yazılım çalışmam lazım, mantıklı mı? Bunu sormamın sebebi ailevi sebepler. Kararsızım bu konuda.
Zihnini yıkayamicaklarından eminsen oranın avantajlarını kullanabilirsin.

Kesinlikle cemaat yurduna gitme

Yobazlarla ters düşersen atılabilirsin, laiklik ve Atatürk düşmanı Arap sevicisi bir ümmetçi olarak çıkmamaya dikkat et.
Yok hocam zaten millete laf anlatacak halim yok. He deyip geçerim kavga falan çıkartmam. Herkesin fikri kendine.

Ben size akıl vereyim kalınmaz. İlk zamanlar alışma süreci baskı yapmazlar sonradan başlarlar sabah namazına vs kaldırmaya. Pişman olursunuz. Herkesin fikri kendine demişsiniz fakat işin içine girince olmuyor seni kendi fikirlerine inandırmak için ellerinden geleni yaparlar.

Ben size akıl vereyim kalınmaz. İlk zamanlar alışma süreci baskı yapmazlar sonradan başlarlar sabah namazına vs kaldırmaya. Pişman olursunuz. Herkesin fikri kendine demişsiniz fakat işin içine girince olmuyor seni kendi fikirlerine inandırmak için ellerinden geleni yaparlar.
Babam zaten her sabah kaldırıyor hocam problem değil sabah namazı. Ama ne bileyim tam karar veremedim bu konuda. Aileden kurtulmanın da başka yolu yok gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı