LoutwigKaiser
Yoctopat
Yanlış bilgi
Evet, bugünkü konumuz mewing tekniği nasıl yapılır? Özellikle daha genç yaşta olan arkadaşlar için önemli bir konudur bu mewing. Öncelikle mewing nasıl yapılırdan önce size birkaç şeyden bahsetmem gerekecek:
Not: Ben doktor değilim, bunlar sadece gerçek hayattan edindiğim bilgilerdir, o yüzden beni doktor yerine koymayın. Kaynak olarak Mike Mew'in videolarına bakabilirsiniz.
- Eğer ideal kilodaysanız ya da biraz üstündeyseniz ama hala yüzünüz şişik gözüküyorsa bunun iki sebebi olabilir, kemik yapınız veya buccinator kası adını verdiğimiz yanak kası. Yanak kası dediğime bakmayın, buccinator kaslarının büyük olması demek yanakların şişman gözükmesi demek çünkü buccinator kasları ağzınızı şişirirken kullandığınız kastır. (bu nedenle saksafon, trampet gibi üflemeli çalgıları sık kullanan bir müzisyenin yüz hatları biraz daha şişman gözükebilir.) Buccinator kaslarının büyüklüğü genetik olabilir (aynı benim buccinator kaslarımın büyük olması gibi) fakat aynı zamanda buccinator kaslarının büyüklüğü sizin yaşam tarzınıza da bağlıdır.
- Mewing nedir? Mewing, doğru dil ve boyun postürü demektir. Bunun detaylarını altta anlatacağım fakat size şunu söylemek istiyorum internetteki hiçbir fotoğrafa inanmayın, beklediğiniz sonuçları alamayınca üzülebilirsiniz.
- Eğer yandan çene hattınıza baktığınızda gıdınız var ise mewing ile bu sorunu çözebilirsiniz fakat çene hattınızın iyi olması birkaç yılınızı alabilir.
- Direkt sonuç beklemeyin, sabırlı olmayı deneyin.
- Ağzınızı kapatın ve hayatınız boyunca hiçbir zaman ağzınızdan nefes almayın, burnunuzdan alın.
- Ağzınızı sıkıyorsanız sıkmamaya çalışın.
- Dilinizi damağınıza değdirmeye çalışın.
- Eğer diliniz dişlerinize değiyorsa dilinizi biraz geri çekin, diliniz damağınızdayken dişlerinizle temasta olmaması gerekiyor.
- Eğer yapamıyorsanız sesli bir şekilde n harfi çıkarmayı deneyin ve n harfi çıkarırken oluşan dil pozisyonunu yapmaya çalışın.
Not: Ben doktor değilim, bunlar sadece gerçek hayattan edindiğim bilgilerdir, o yüzden beni doktor yerine koymayın. Kaynak olarak Mike Mew'in videolarına bakabilirsiniz.