Çenem kaymış olabilir mi?

• Konuyu başlatan ewer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.495

ewer

Femtopat
Daha fazla  
5 gün önce kapalı spor salonunda düştüm düşer düşmez çenem yere çarpmasıyla sağ kısmı balon gibi şişti sonra ağzımı açamadım yemek zor yedim öğle arası aradan zaman geçti gayet iyiyim ama sol yanağım diğer yanağıma göre garip geliyor azı dişimin bir kısmı boştu sol çene kısmında biraz ağrı var elimle çenemi sağa sola bastırıyorum sol çenemde arkalarda ses geliyor çok hafif ya sanki diğer yanağıma göre dişim yokmuş gibi boşluk var dokununca orada ki dişlerde biraz geriye gitmiş sizce çenem mi kaydı nasıl oldu bilmiyorum okuldayken birden dişime dokundum boş tarafına içinde ses geliyor anlamadım ya çenem mi kaydı dişimde mi var yanağım hafif şiş diğer yanağımdaki dişe göre diş gerideymiş gibi of. Umarım yoktur bir şey çenemden aşırı fazla düşüyorum çarpmadığım yer kalmadı ama yan çene hatlarımda bu kadar sorun yaşamamıştım.

Doktora değil ilk önce çıkıkçıya git. Ama sahte olmasın. Bu ilimle yaşlanmış kişiler nokta atışı yapıyor. Çıkıkları öyle bulup yerine oturtan çok az sayıda doktor var. Diğerleri farazi ilaç yazıyor. Test edildi onaylandı.
İstersen doktora da git bir şey yapabileceklerini zannetmiyorum. Ama sen bir şansını dene

Düzenleme: İlk önce doktora git. Doktordan önce çıkıkçı hatalı yaklaşım. Doktordan sonuç alamazsan çıkıkçıya git.

Gün gelecek, hastaneye gitmeden uzaktan yazı yazarak online olarak şifa bulacağız. İnanıyorum.

Doktora değil ilk önce çıkıkçıya git.
Kolu falan çıkan gidiyordu ona o da yıllar önce ki yoklukta. Çıkıkçı çeneyede mi işlem yapıyor ilk defa duydum sonra zombiye dönmesin çocuk. Çıkıkçı versiyon_v2

Gün gelecek, hastaneye gitmeden uzaktan yazı yazarak Online olarak şifa bulacağız. İnanıyorum.

Bu ilimdir. Yaşadım ki söylüyorum. Tanıklık ettim. Benim de çıkıklarımın çözümü doktor değil çıkıkçı oldu. Röntgen falan olmadan sadece bölgeye dokunarak kemikteki çatlağı anlayabiliyordu. Bir aile o adamın elinden geçti.

Bence bilen birine gitsin elindeki çeneden de olmasın şimdi :D

Ben 250 deadlift yaparken 2 parmağım çıktı arkadaş ile ip bağlayıp yerine oturttuk parmakları ağrısı 2 hafta falan sürdü fakat sorunsuz kullanıyorum şu an.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı