Cep telefonu olmayanlar için onay kodu veren site

rootsh

Kilopat
Katılım
13 Haziran 2014
Mesajlar
361
Merhaba arkadaşlar. çÇogu arkadaşımız oyun sitelerinde oyun vb. eşya alırken telefon dogrulamasında takılı kalıyor ve numaralarını vermek istemiyorlar. Yada telefonları olmuyor bazı 12 13 yaşındaki kardeşlerimizin. Elimde öyle bir site var ki bu sitede online numaralar var. Oradaki online numaraları alıp siteye yapıştırıyorsunuz, size onay gönderecek siteye. Daha sonra o site online numaralardan aldığınız numaraya mesaj gönderince, siteden aldığınız online numaranın mesaj kısmına giriyorsunuz. Ve o numaraya onay kodunun geldigini görüyorsunuz. O numarayı girip sitede aktif olabiliyorsunuz. Bu sayede bilgilerinizi vermiş olmuyorsunuz. Ben düşündüm bu siteyi exe tarzına uyarlayacağım ve technopat ailesine sunacagım. İsteyen arkadaşlar olursa çalışmalara başlarım max. 1 hafta sürer.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler virustotal adında birşey var? Ayrıca isteyen indirir isteyen indirmez visual basicte programa dökecegim için mecburen exe olacak.
Virüstotal'ide yanında vericem bakarsınız zaten :p
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı