Cep telefonuma nasıl daha iyi bakabilirim?

XEfe.Bey

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2021
Mesajlar
7.515
Makaleler
2
Çözümler
2
Merhaba arkadaşlar iyi geceler Redmi Note9 kullanıyorum ona nasıl daha iyi bakabilirim virüsten uzak tutmak için ve gereksiz dosyaları temizlemek bir program öneriniz var mı? Pil sağlığı için neler yapabilirim son olarak bir telefonu nasıl kullanırsak ömrü uzun olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pil sağlığı için %20 altına inmemesine özen göstermen yeterli. Şarj eksikliğinden dolayı kapanmamasına dikkat et.
Virüs için ise ne idüğü belirsiz APK dosyalarından uzak dur.
 
Düzenli olarak güvenlik taraması yap bende Xiaoumi Redmi Note 8 Pro var hocam ve kendiliğinden yüklü bir virüs ve çöp temizleme programı var sizi en iyi o program korur o programı düzenli olarak açıp tarama yapmanızı tavsiye ederim.
 
Son düzenleme:
Virüs bulaşmaması için sadece Play Storedaki uygulamaları kullanmanız yeterlidir. Pil sağlığı içinse telefon şarjda iken kullanmamanızı kesinlikle tavsiye ederim. Bunun dışında yapabileceğiniz bir şey yok. Telefondaki yazılım siz tamamen şarj etseniz de uzun süre şarjda bıraksanız da bunu dengede tutar. Virüs programı kurmanızı tavsiye etmem. Pc gibi düşünmeyin, kesintisiz bir güç kaynağınız yok. Bu yüzden arkada sürekli çalışması pili sürekli kullanmasına sebep olacaktır. Bir de son olarak bunları fazla kafaya takmayın lütfen. Yoksa bir şeyin üstüne fazla düşmek aksi yollara sebep olabiliyor bazen. Tabii ki dikkat edin fakat takıntı derecesinde olmasın.
 
Sık Sık cihaz ayarlarından temizlik yap şarjını %20 altına düşürme şarjda telefona bakma güvenli olmayan sitelere girme ve güvenli olmayan sitelerden dosya indirmesen yeter
 

Geri
Yukarı