Merhaba, net bir şey bulamadım CEPTETEB'te, Enpara gibi tüm bankalara EFT- havale vs. ücretsiz mi?
Mantığı tamamen Enpara gibi mi? Ömür boyu eft- havale ücretsiz Enpara da. Yani ben mi yanlış anladım ama müşteri hizmetleri artık ücret alınıyor dedi telefonda buraya da konu açıp sorayım dedim.Evet, ben kullanıyorum. Ücretsiz.
Mantığı tamamen Enpara gibi mi? Ömür boyu eft- havale ücretsiz Enpara da. Yani ben mi yanlış anladım ama müşteri hizmetleri artık ücret alınıyor dedi telefonda buraya da konu açıp sorayım dedim.
Hocam az önce bankayı tekrar aradım ''Emekli maaş müşterisi ya da çalıştığınız zaman bizden maaş alırsanız'' kesinti olmaz aksit taktirde kesinti oluyor dedi? İlginç.Eki Görüntüle 2207282
Az önce para gönderdim sırf sizin için QNB'ye.
Ne kadar para kesileceğini sormuyor bile. Yani sonuç olarak EFT/Havale ücreti almıyor. FAST ücreti bile almadı.
Hocam az önce bankayı tekrar aradım ''Emekli maaş müşterisi ya da çalıştığınız zaman bizden maaş alırsanız'' kesinti olmaz aksit taktirde kesinti oluyor dedi? İlginç.
Hocam dediğim gibi Cepteteb müşteri hizmetlerini aradım dün ücret aldıklarını söylediler, yani alıyorlarsa başvurmamın bir mantığı yok bende 2-3 sene önce Cepteteb vardı zaten o zaman ücret almıyordu, kapatmıştım yeniden açayım mı hesabı diye düşündüm sadece.Bilemiyorum. Emekli değilim. TEB çalışanı da değilim, kesinti yapmadı.
@Tesla Bobini son durum nedir?
Şubeye bağlı derken? Ben zaten hesap açarsam direkt buradan açacağım benim amacım Enpara da olduğu gibi eft, havale ve fast gibi şeylerden ücret almaması yoksa bir anlamı yok hesap açmamın. Ama yine de açacağım hesap ücret alırsa da kapatırım.CEPTETEB hesaplarından ücret alınmıyor. Normal şubeye bağlı hesap açılırsa ücret yansıtılır.
www.cepteteb.com.tr
Hocam dediğim gibi Cepteteb müşteri hizmetlerini aradım dün ücret aldıklarını söylediler, yani alıyorlarsa başvurmamın bir mantığı yok bende 2-3 sene önce Cepteteb vardı zaten o zaman ücret almıyordu, kapatmıştım yeniden açayım mı hesabı diye düşündüm sadece.
Şubeye bağlı derken? Ben zaten hesap açarsam direkt buradan açacağım benim amacım Enpara da olduğu gibi eft, havale ve fast gibi şeylerden ücret almaması yoksa bir anlamı yok hesap açmamın. Ama yine de açacağım hesap ücret alırsa da kapatırım.
Yeni Nesil Dijital Banka | CEPTETEB
Dijital bankacılığın en yeni hali CEPTETEB'le bankacılık işlemlerini istediğin zaman istediğin yerden kolay ve hızlı bir şekilde halledersin. Hemen başvur!www.cepteteb.com.tr
Tamamdır, teşekkürler.Evet deneyin. Dediğim gibi ben de CEPTETEB mobil uygulamasını kullanıyorum. FAST ve EFT/Havale ücreti almıyor. Dekontu da attım zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.