Çerçeve Panel Arasındaki Boşluk

BilalTaner

Decapat
Monitörün sol üst ve aşağısı bu şekilde sizce sıkıntılı mıdır? Vatan'da 75 Hz modelindede aynı şekildeydi. Acaba tasarım olarak mı böyle? Monitörde kayma falan yok sabit duruyor piksellerde sağlam ama sizce eksik kesilme falan mı olmuş? Garantiye vermeye değer mi? Oyun oynarken tam karşıdan bakılınca fark edilmiyor. Sadece tam sola, karşıdan ve yandan bakınca belli oluyor. Beni rahatsız etmiyor ama arızalı bir durumsa garantisi var. Modeli ASUS MG248QR

Dosya Ekleri

• 20190926_190721.jpg
    20190926_190721.jpg
    1.007,4 KB · Görüntüleme: 205
Pardon, sorunu şimdi anladım. Büyük ihtimal tasarımı böyledir, yine de bir araştırın eğer içiniz rahat etmiyorsa aldığınız yere başvurun.

Pardon, sorunu şimdi anladım. Büyük ihtimal tasarımı böyledir, yine de bir araştırın eğer içiniz rahat etmiyorsa aldığınız yere başvurun.
Vatana gittiğimde burdaki vatanda çok model olmadığından 75 hz fakat tasarımu aynı olan modele baktığımda ondada benimkine benzer yapıda olduğunu gördüm büyük ihtimal kalın çerçeve olmadığı için bu kadar göze batıyor genede araştıracaiım sağolun

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı