Çözüldü Çerçevesiz modda düşük FPS sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
63
Eskiden çerçevesiz modda bu FPS'i almıyordum. Şimdi 30-35 FPS sabit. Tam ekran ve pencereli modda bir sıkıntı yok.

Sistemim;
  • CPU: AMD Ryzen 5 3600 6;12 3.6/4.2 35MB
  • RAM: G.Skill Trident Z RGB 16GB 3600 MHz CL18
  • Anakart: MSI B450 Tomahawk MAX
  • GPU: MSI RX580 8GB ARMOR
Yeni ekran kartı güncellemesinden falan mı kaynaklıdır acaba? :D

League of Legends kategorisinde açtım konuyu. V-Sync ile alakalı olsa eskiden de yaşardım. Oyun içerisinde değil, ekran kartının oyun profilinde yapıyorum tüm ayarları zaten. V-Sync kapalı zaten FPS 200+ falan fakat ona rağmen oyun leş gibi kasıyor. Az önce zaten tam ekrandayken bir bildirim geldi oyun berbat ötesi kastı.

Saçma gelebilir fakat eğer Discord kullanıyorsanız bir ayar var. Sol üst tarafa odadaki kişileri sıralıyor, gelen mesajları sağ üstte veya altta falan gösteriyor. Eğer kullanıyorsanız bu ayarı kapatıp tekrar dener misiniz?

Bunun dışında oyunda son yama ile ortaya çıkan bir FPS drop sorunu var. Bununla alakalı bir durum da olabilir. Şahsen 200 küsür FPS oynadığım oyun son yamada 80'den yukarıyı görmüyor, üstelik dk 7-8 civarı FPS 50'ye düşüyor.

Denedim onu çoktan.
Oyunu tarattım kendisi bulmadı, manuel ekledim. Ayarlamaları böyle yaptıktan sonra mis gibi oldu.

1581387392503.png

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı